Reply to topic

Dolphin not displaying arrows in details view mode

tukst
Registered Member
Posts
1
Karma
0
Hello everyone.

I use Debian Wheezy with KDE 4.8.4. A couple of days ago I noticed that Dolphin is not displaying arrows in details view mode. Also 'places' panel has different background color than it should. Here is the picture so you can see what I mean.

http://i.stack.imgur.com/GB1Rm.png

It stays the same when I change color theme, icon set, widget style and desktop theme (panel look changes back to normal if i change widget style).
Also notice the disk usage bar is weird, even if I change widget style.

But if I log in as a different user, everything is ok.
So it looks like my user configuration is messed up somewhere.

What could be the cause of this problem and how could I solve it? Thanks
User avatar bcooksley
Administrator
Posts
18592
Karma
83
OS
Which widget style are you using?

If it is Oxygen, have you tried changing the preferences at System Settings > Application Appearance > Style > (Configure) > Views?
You probably want to check "Draw tree branch lines", and select "Small" or "Normal" as the triangle size if you use that option.


System Settings and Device Actions KCM maintainer
Image

 
Reply to topic

Bookmarks



Who is online

Registered users: Alexa [Bot], apater, Baidu [Spider], bcooksley, Bing [Bot], eagleton, Exabot [Bot], Google [Bot], google01103, GreatEmerald, hmethorst, khsien, koriun, La Ninje, lazyit, Majestic-12 [Bot], SecretCode, Sentynel, Steve T, urgo, Yahoo [Bot]

cron