|
QLineEdit line ;
line.setEchoMode(QLineEdit::Password); |
|
[quote="gbmtoday"]
QLineEdit line ; line.setEchoMode(QLineEdit::Password); [/quote] ممنونم البته چیزی که من دنبالش بودم QLineEdit::Normal بود. اینجوری ورودی رو مخفی میکنه! من میخوام یه متنی رو داخل یه lineedit بنویسم و اگه طرف روش کلیک کرد اون متن بره ولی متاسفانه من نتونستم براش سیگنال click پیدا کنم. به خاطر اشتباهی هم که کردم ببخشیدم. لطفا کمکم کنید
Last edited by yasergol on Sat Dec 26, 2009 5:05 pm, edited 1 time in total.
|
|
[quote="yasergol"]
من میخوام یه متنی رو داخل یه lineedit بنویسم و اگه طرف روش کلیک کرد اون متن بره ولی متاسفانه من نتونستم براش سیگنال click پیدا کنم. به خاطر اشتباهی هم که کردم ببخشیدم. لطفا کمکم کنید [/quote] فکر کنم باید یه متد focusInEvent تعریف کنید و توی اون، متنش رو پاک کنید. کد پایتونش یه همچین چیزی میشه:
من هنوز با Qt توی ++C کار نکردم، ولی از روی این کد پایتون شاید خودتون بفهمید باید چیکار کنید. |
|
سلام دوستان
ممنون از مطالب آموزشی جالبتون. من قبلا توی Kubuntu 9.04 به راحتی هر تمرین Qt رو کامپایل میکردم. اما حالا نمیدونم چرا error میگیرم ! البته من فقط qt4-designer رو نصب کردم ( چیز دیگهیی هم لازمه ؟! چون خودش qt-qmake رو هم نصب میکنه ) مثلا همین کد ساده که در صفحهی اول هست :
این خطا رو میگیرم ( البته بعد از qmake -project و qmake hello.pro و make )
اگه میشه راهنمایی بفرمایید. ممنون
یک طرفدار متن باز
http://www.itnotes.info |
Registered Member
|
چک کنید که این بستهها نصب شده باشند:
libqt4-dev, libqtcore4, libqtgui4.
golnaz, proud to be a member of KDE forums since 2008-Dec.
|
|
[quote="goli"]
چک کنید که این بستهها نصب شده باشند: libqt4-dev, libqtcore4, libqtgui4. [/quote] دو مورد اول نصب شدهاند. اما برای بستهی سوم وقتی میزنم ، میگیرم که :
حالا اگه اولی رو پیبگیرم :
بعد هم که بزنم :
خلاصه اینکه تو بد دردسری افتادم ! فکر کنم به خاطر این شتابدهندهی گرافیکی که واسه گرافیکهای اینتل در کارمیک اضافه شدن باشه. نمیدونم واسه چی میگن APT قویترین سیستم بستهبندی هست. توی خیلی از موارد این طوری گیر میکنه !
یک طرفدار متن باز
|
بنده اعتراف میکنم که APT یکی از قویترین سیستمهای بستهبندی است !
مشکلم با aptitude رفع شد. با تشکر از راهنمایی شما
یک طرفدار متن باز
|
کیست مرا یاری کند؟!
آقا من کلی گیج شدم. فرق بین QListWidget با QListView چیه؟ یا بهتره بپرسم فرق بین model base و item base چیه؟ لطفا خیلی ساده و اگه ممکنه کامل توضیح بدین. من خودم از help خوندم ولی 0% هم نفهمیدم :'( :'( :'( :'( :'( :'( |
Registered Member
|
[quote="yasergol"]
کیست مرا یاری کند؟! آقا من کلی گیج شدم. فرق بین QListWidget با QListView چیه؟ یا بهتره بپرسم فرق بین model base و item base چیه؟ لطفا خیلی ساده و اگه ممکنه کامل توضیح بدین. من خودم از help خوندم ولی 0% هم نفهمیدم :'( :'( :'( :'( :'( :'( [/quote] QListView یه widget هست فقط برای نمایش لیست، اما QListWidget یه QListView هست که امکان اضافه کردن و حذف آیتم از لیست هم بهش اضافه شده. یعنی QListWidget کاربردیتر از QListView هست. فکر کنم بهتره بیشتر توضیح بدید که مشکل کجا هست.
golnaz, proud to be a member of KDE forums since 2008-Dec.
|
|
[quote="goli"]
QListView یه widget هست فقط برای نمایش لیست، اما QListWidget یه QListView هست که امکان اضافه کردن و حذف آیتم از لیست هم بهش اضافه شده. یعنی QListWidget کاربردیتر از QListView هست. فکر کنم بهتره بیشتر توضیح بدید که مشکل کجا هست. [/quote] شما دیگه خیلی مسئله رو ساده گرفتید. ربطی به این موضوع ها نداره. ممنون که جواب دادین و لی ظاهرا مربوط میشه به مهندسی نرم افزار که چندتایی مقاله گرفتم و تا حدودی فهمیدم. اگه بخواهیم خیییللییییییی ساده بگیم:در QlistView ما مستقیم به داده ها دسترسی نداریم و لی توی اون یکی مستقیم با داده در ارتباط هستیم.باز هم ممنون |
Registered Member
|
سلام
یه برنامه میخواستم که تایمر را با استفاده از Qt پیاده سازی کنه و تایمر شامل موارد زیر باشه: 1-دارای یک تایمر باشد 2-یک plaintextedit برای ثبت رکورد ها 3-دارای پنج pushbutton که در ان save record که در plaintextedit رکورد را ثبت میکند اما زمان را نگه نمیدارد.save محتویات plaintextedit را در فایل ذخیره میکند start شروع pause نگه میدارد زمان را و reset که زمان را save میکند. این برنامه باید دارای layout باشد. ممنون میشم که کمکم کنید . |
Registered users: bartoloni, Bing [Bot], Google [Bot], Sogou [Bot], Yahoo [Bot]