This forum has been archived. All content is frozen. Please use KDE Discuss instead.

کمک در نصب پلاسما موبایل

Tags: None
(comma "," separated)
mojtabakhandehroo
Registered Member
سلام
من میخوام پلاسما موبایل رو روی تبلت اندروید نصب کنم
البته جزو دستگاه های ساپورت شده نیست و قصد نصب بطور دستی رو دارم
میتونید راهنمایی کنید من رو
ممنون
shamsaei
Registered Member

مشخصات گلکسی نوت 9

Sat Jul 14, 2018 4:07 am
مشخصات گلکسی نوت 9

گوشی گلکسی نوت 9 پرچمدار جدید سامسونگ در تاریخ 18 مرداد بصورت رسمی رونمایی خواهد شد. مانند سال های گذشته قبل از معرفی رسمی اطلاعات مربوط به آن لو رفته و یا عمدا توسط شرکت برای جذابیت بیشتر و در صدر اخبار بودن منتشر می‌شود. در ادامه به کل اخبار منتشر شده در مورد گلکسی نوت 9 می‌پردازیم. هر زمان که خبر جدید منتشر شود به همین مطلب اضافه خواهد شد.
اطلاعات قلم SPen گلکسی نوت 9

همانند گذشته سامسونگ توجه ویژه به قلم SPen در سری نوت دارد و در دعوتنامه ارسالی برای مراسم رونمایی نیز به آن اشاره کرده است.

اخبار منتشر شده حکایت از این دارد که قلم SPen گوشی گلکسی نوت 9 توانایی کنترل دوربین و پخش فایل‌های تصویری را خواهد داشت. قلم جدید نوت 9 سامسونگ توانایی کنترل زمان‌سنج دوربین دستگاه و امکان کنترل و پخش موزیک را دارا خواهد بود.

قلم S-Pen گلکسی نوت 9 با پشتیبانی از بلوتوث به کاربران اجازه می‌دهد تا کاری بیشتر از یادداشت‌برداری یا طراحی روی صفحه‌‌نمایش این گوشی انجام دهند.
اطلاعات سخت افزاری

گفته شده در نوت 9 حسگر اثرانگشت زیر صفحه نمایش قرار دارد و نیازی به لمس کلید هوم برای شناسایی انگشت نیست. این قابلیت باعث می‌شود سامسونگ بتواند باتری بزرگ تر برای این گوشی قرار بدهد. بر اساس اطلاعات منتشر شده باتری گلکسی نوت 9 حجم برابر با 3850 میلی‌آمپر خواهد داشت.

لوازم جانبی نوت 9

گلکسی نوت 9 از صفحه نمایش Super AMOLDE Quad HD با وضوح تصویر ۲٫۹۶۰ در ۱٫۴۴۰ پیکسل با نسبت تصویر ۱۸.۵:۹بهره میگیرد. پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام و ۶ گیگابایت حافظه‌ی رم و اندروید اوریو نسخه‌ی ۸.۱ برای پرچمدار جدید سامسونگ پیش بینی‌ می‌شود.

گوشی Galaxy Note 9 در سه نسخه‌ی مختلف 64، 256 و 512 گیگابایت معرفی خواهد شد. نسخه 512 گیگابایت فقط در بازار چین و کره جنوبی عرضه خواهد شد.

گلکسی نوت 9 گوشی جدید سامسونگ 6 گیگابایت رم و در بعضی از بازارها با 8 گیگابایت رم عرضه خواهد شد. همچنین سیستم‌عامل اندروید اوریو 8.1 برای این گوشی در نظر گرفته شده است.
دوربین

به گفته منابع خبری سامسونگ در حال کار روی حسگری 16 مگاپیکسلی با گشادگی دیافراگم f/1.4 است.
قیمت گلکسی نوت 9

به تازگی یک وب سایت لهستانی قیمت گلکسی نوت 9 را فاش کرده است. بر اساس ادعا این وب سایت نسخه پایه گلکسی نوت 9 با 6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی, با قیمت 1158 دلار در این کشور لهستان به فروش خواهد رسید. پیش‌فروش این پرچمدار از روز معرفی یعنی 18 مرداد آغاز می‌شود و کاربران می‌توانند از تاریخ2 شهریور این گوشی را خریداری کنند.
mehdifcse
Registered Member
در مجله خبری تحلیلی پلازامگ قسمت بررسی موبایل به بررسی مشخصات سخت افزاری، نرم افزاری، طراحی، دوربین، عملکرد کلی و کارایی گوشی‌های موبایل خواهیم پرداخت.
hpooyah
Registered Member
سیستم نرم افزاری پلاسما موبایل روی تمام دستگاه ها نصب نمیشه . مدل گوشی اندروید شما چیه.
فروشگاه لوازم دیجیتال همگامان پویا انواع تبلت رو داره
elecomco
Registered Member
آیا پلاسما موبایل جایگزینی برای برنامه نویسی اندروید خواهد بود؟
بازار گوشی‌ها به‌شدت نیازمند سه بازیگر است، سیستم عامل‌های مختلفی درصدد برآمدند تا نقش بازیگر سوم را داشته باشند. از سیستم عامل ویندوزفون، بلک‌بری و اوبونتوفون گرفته تا جولا و سیلفیش؛ هیچ‌کدام نتوانستند نقش بازیگر سوم و مهم را در بازار ایفا کنند.

ایجاد پلتفرمی صرفا با سازوکار موبایلی و برای ارائه به بازار با حجم بالای تولید انبوه، کاری بیهوده است؛ چرا که اندروید و آی‌او‌اس سیستم عامل‌های غالب بازار هستند و کاربران گوشی‌هایی با این دو سیستم عامل، با اکوسیستمی از برنامه‌های بالغ روبرو می‌شوند که روی این دو پلتفرم قابل اجرا هستند . اما به نظر می‌رسد پلاسما موبایل رویکردی متفاوت داشته باشد. دیدگاه گروه پلاسما موبایل، ایجاد گوشی‌هایی هوشمند است که عملکردی مانند آنچه در پی‌سی می‌بینیم داشته باشند. هدف، ایجاد رابط کاربری واقعا قابل تنظیم و امنیت بالای حریم خصوصی کاربران است.
metamorphosis
Registered Member
OS
elecomco wrote:آیا پلاسما موبایل جایگزینی برای برنامه نویسی اندروید خواهد بود؟
بازار گوشی‌ها به‌شدت نیازمند سه بازیگر است، سیستم عامل‌های مختلفی درصدد برآمدند تا نقش بازیگر سوم را داشته باشند. از سیستم عامل ویندوزفون، بلک‌بری و اوبونتوفون گرفته تا جولا و سیلفیش؛ هیچ‌کدام نتوانستند نقش بازیگر سوم و مهم را در بازار ایفا کنند.

ایجاد پلتفرمی صرفا با سازوکار موبایلی و برای ارائه به بازار با حجم بالای تولید انبوه، کاری بیهوده است؛ چرا که اندروید و آی‌او‌اس سیستم عامل‌های غالب بازار هستند و کاربران گوشی‌هایی با این دو سیستم عامل، با اکوسیستمی از برنامه‌های بالغ روبرو می‌شوند که روی این دو پلتفرم قابل اجرا هستند . اما به نظر می‌رسد پلاسما موبایل رویکردی متفاوت داشته باشد. دیدگاه گروه پلاسما موبایل، ایجاد گوشی‌هایی هوشمند است که عملکردی مانند آنچه در پی‌سی می‌بینیم داشته باشند. هدف، ایجاد رابط کاربری واقعا قابل تنظیم و امنیت بالای حریم خصوصی کاربران است.

کاملا درسته. من هم همین فکر رو میکنم. تصور می کنم در آینده و با افزایش توجه به افزایش توانمندی های هسته لینوکس، شانس زیادی برای پلاسما موبایل وجود داشته باشد. به خصوص اگر این پروژه بتواند یک سرمایه گذار بزرگ و شرکتی به عنوان پشتیبان جذب کند.

Choose KDE, Choose Freedom

Bookmarks