|
با سلام
افتتاح این سایتو تبریک میگم و دست تمام کسانی که زحمتشو کشیدن درد نکنه! همونطور که هممون میدونیم kde4 با وجود جزابیت های فراوانش بسیار ناپایدار پر اشکال از اب در اومد طوری که من در خونه که توزیع سوسه رو نصب کردم مجبور شدم از kde 3.5 استفاده کنم ولی فکر کنم تا الان اکثر مشکلاتش حل شده باشه برا همین میخوام ببینم ایا کسی رو سوزش جدیدترین کی دی ای رو نصب کرده؟چگونه؟و ایا مشکلاتش رفع شده؟ اخه میگفتم کوبونتو 9 بهترین ویرایش کی دی ای و من رو لپ تابم نصب کردم ولی داره منو اذیت میکنه! خوشحالم اولین پست اینجا رو میزارم ممنونم |
|
سلام عزیز خوش اومدی
برای نصب یا بروز رسانی میز کارت به این صفحه ویکی نگاهی بنداز نصب کی دی ای در اوپن سوزه البته یه توصیه مهم که صبر کن تا نسخه نهایی کی دی ای 4.3 چند روز دیگه میاد 9 روز احتمالا اونو نصب کن فعلا فقط روش بخون بزار تا چند روز بعد :D موفق باشی
Last edited by Anonymous on Sun Jul 26, 2009 6:36 pm, edited 1 time in total.
|
|
آخرین نسخه ی اپن سوزه 11.1 بوده که در تاریخ 2008/12/18 منتشر شده و از KDE 4.1.3 به طور پیش فرض استفاده شده. پایداری , قابلیت ها و امکانات KDE 4.2 نسبت به 4.1 قابل قیاس نیست ! بنابراین اگر کمی از ناپایداری اون ناراضی باشید حق دارید ! KDE 4.3 هم بزودی منتشر میشه که نسبت به 4.2 پیشرفت زیادی داشته. بنابراین پیشنهاد می کنم از هر توزیعی استفاده می کنید , آخرین نسخه ی پایدار یعنی KDE 4.2.4 رو نصب کنید یا اینکه تا ۴ آگوست ۲۰۰۹ صبر کنید و نسخه ی نهایی KDE 4.3 رو نصب کنید.
در ضمن راهنمای نصب KDE 4.3 رو در ویکی میتونید مشاهده کنید. |
|
سلام من هنگام آپدیت سوزه 11.1 با kde 4.2.1 به kde 4.3 با استفاده از one click install kde 4.3 default به مشکل بر خوردم. سیستم کامل به kde 4,3 آپدیت نشد . از جمله مشکلات theme air بود که هنوز ناقص بود و desktop که قابلیت هایی از جمله تفکیک desktop ها و widget جدا در هر desktop رو نداشت . مشکل از کجاست؟
کدوم توزیع بدون دردسر به kde4,3 آ پدیت می شه؟ |
|
[quote="mohammad.sarmast"]
سلام من هنگام آپدیت سوزه 11.1 با kde 4.2.1 به kde 4.3 با استفاده از one click install kde 4.3 default به مشکل بر خوردم. سیستم کامل به kde 4,3 آپدیت نشد . از جمله مشکلات theme air بود که هنوز ناقص بود و desktop که قابلیت هایی از جمله تفکیک desktop ها و widget جدا در هر desktop رو نداشت . مشکل از کجاست؟ کدوم توزیع بدون دردسر به kde4,3 آ پدیت می شه؟ [/quote] سلام اتفاق سوزه خیلی بی درده سر اپدیت میشه اما اگه به هردلیلی مشگلی داشتی و پکیجی خاص بنظرت نصب نیست خب میتونی به مدیریت نرم افزار در yast مراجعه کنی و نصبش کنی اصلا کل اودیت رو نیز اینچنین انجام داد یعنی اضافه کردن مخزن و نصب موفق باشی |
|
[quote="mohammad.sarmast"]
سلام من هنگام آپدیت سوزه 11.1 با kde 4.2.1 به kde 4.3 با استفاده از one click install kde 4.3 default به مشکل بر خوردم. سیستم کامل به kde 4,3 آپدیت نشد . از جمله مشکلات theme air بود که هنوز ناقص بود و desktop که قابلیت هایی از جمله تفکیک desktop ها و widget جدا در هر desktop رو نداشت . مشکل از کجاست؟ کدوم توزیع بدون دردسر به kde4,3 آ پدیت می شه؟ [/quote] یه بار دیگه اون فایل one click رو اجرا کن. ببین مشکل حل میشه یا نه. اگر حل نشد شاید مشکل شما باقی ماندن تنظیمات kde 4.2 در فولدر مخفی .kde یا .kde4 در پوشه ی home هست. به همین دلیل بعد از ارتقا از ۴.۲ به ۴.۳ بهم ریختگی در دسکتاپ و تنظیمات پیش میاد ! بنابراین شما باید این فولدر رو خارج از محیط XServer پاک کنید. - کلید های ctrl+alt+f1 رو بزنید. - لوگین کنید. - دستورات زیر رو اجرا کنید:
Last edited by Hosein-mec on Thu Aug 06, 2009 12:43 pm, edited 1 time in total.
|
Registered users: Bing [Bot], claydoh, Google [Bot], markhm, rblackwell, sethaaaa, Sogou [Bot], Yahoo [Bot]