![]() ![]()
|
به نام خدا
سلام دوستان. وقتی فهمیدم که کی دی ای ۴.۳ منتشر شد کلی خوش حال شدم. اما بلد نیستم اون رو روی دبیان لنی نصب کنم. میشه آموزش نصب اون رو بنویسید؟ |
![]() ![]()
|
یعنی هیچکی اینجا جواب سوالو بلد نیست؟
|
![]() Moderator ![]()
|
بنده و سایر دوستان هرچقدر گشتیم متاسفانه پکیجی برای دبیان لنی هنوز آماده نشده....
اگه تمایل داشته باشید می تونید از پکیج های Debain Sid استفاده کنید ٫ ولی تمام مسيولیتش با خودتونه ! اگر خواستید بگید تا توضبح بدم
Think Free , Be Green
|
![]() ![]()
|
من خیلی حرفه ای نیستم. چه فرقی میکنه اگه sid باشه یا lenny?
|
![]() ![]()
|
[quote="xaman"]
من خیلی حرفه ای نیستم. چه فرقی میکنه اگه sid باشه یا lenny? [/quote] سلام فرقش اینه هر کدوم برای یک نسخه دبیان کامپایل شدن و نصب پکیجهای هر کدوم رو اون یکی میتونه باعث اسیب و اشکالات بشه شما میتونی دبیان سید نصب و استفاده کنید همچنین اخرین کی دی ای رو روش نصب کنید موفق باشی |
![]() Moderator ![]()
|
[quote="xaman"]
من خیلی حرفه ای نیستم. چه فرقی میکنه اگه sid باشه یا lenny? [/quote] من پیشنهاد می کنم اگر کاربر تازه کار هستید فعلا از استفاده ی Debian دست بکشید و توزیعی مثل اوبونتو یا مینت رو برای شروع انتخاب کنید که خیلی راخت می تونید KDE 4,3 روش نصب کنید... خوشبختانه پکیج هاش هم توی مخازن هست و به راحتی می تونید نصب کنید ![]()
Think Free , Be Green
|
![]() ![]()
|
البته کوبونتو و همچنین نسخه KDE لینوکس مینت بسیار مناسب و در عین حال دبیان بیس هستند همونطور که دوست دارید
![]() |
![]() ![]()
|
[quote="حسن حبیبی"]
[quote="xaman"] من خیلی حرفه ای نیستم. چه فرقی میکنه اگه sid باشه یا lenny? [/quote] سلام فرقش اینه هر کدوم برای یک نسخه دبیان کامپایل شدن و نصب پکیجهای هر کدوم رو اون یکی میتونه باعث اسیب و اشکالات بشه شما میتونی دبیان سید نصب و استفاده کنید همچنین اخرین کی دی ای رو روش نصب کنید موفق باشی [/quote] من تازه کار نیستم. اما هیچوقت پیش نیمده بود که بخوام میزکار دانلود و نصب کنم. پس بلد نیستم. اینم میدونم که الان نسخه برای لنی موجود نیست. میخواستم بدونم که کسی میتونه بگه چه جوری میشه از روی سورس کامپایل کرد یانه در ضمن از توضیعی ناقص الخلقه مثل ابونتو حالم به هم میخوره. اگه مجبور شم یه روز توضیعمو عوض کنم میرم سمت اوپن سوزه |
![]() Registered Member ![]()
|
[quote="xaman"]
من خیلی حرفه ای نیستم. چه فرقی میکنه اگه sid باشه یا lenny? من تازه کار نیستم. اما هیچوقت پیش نیمده بود که بخوام میزکار دانلود و نصب کنم. پس بلد نیستم. اینم میدونم که الان نسخه برای لنی موجود نیست. میخواستم بدونم که کسی میتونه بگه چه جوری میشه از روی سورس کامپایل کرد یانه در ضمن از توضیعی ناقص الخلقه مثل ابونتو حالم به هم میخوره. اگه مجبور شم یه روز توضیعمو عوض کنم میرم سمت اوپن سوزه [/quote] منم حرفهای نیستم و اونقدری که سواد دارم میگم. یه چند تا نکته: اول اینکه سید، یه دبیانه با بسته های ناپایدار. یه جورایی یه توزیع جالبه! چون دبیان خودش به پایداری معروفه لذا میشه به سید گفت یه پایدار ناپایدار! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]()
|
[quote="xaman"]
[quote="حسن حبیبی"] [quote="xaman"] من خیلی حرفه ای نیستم. چه فرقی میکنه اگه sid باشه یا lenny? [/quote] سلام فرقش اینه هر کدوم برای یک نسخه دبیان کامپایل شدن و نصب پکیجهای هر کدوم رو اون یکی میتونه باعث اسیب و اشکالات بشه شما میتونی دبیان سید نصب و استفاده کنید همچنین اخرین کی دی ای رو روش نصب کنید موفق باشی [/quote] من تازه کار نیستم. اما هیچوقت پیش نیمده بود که بخوام میزکار دانلود و نصب کنم. پس بلد نیستم. اینم میدونم که الان نسخه برای لنی موجود نیست. میخواستم بدونم که کسی میتونه بگه چه جوری میشه از روی سورس کامپایل کرد یانه در ضمن از توضیعی ناقص الخلقه مثل ابونتو حالم به هم میخوره. اگه مجبور شم یه روز توضیعمو عوض کنم میرم سمت اوپن سوزه [/quote] سلام خوبه که تازه کار نیستین پس میدونین خانواده ابونتو و دبیان و سوزه و فدورا همه قوی هستند و عنوان ناقص الخلقه برای هر کدوم این دیستروهای بزرگ با اینهمه کاربر فک کنم درست نباشه ;) لطفا کمی بیشتر دقت کنید میتونی توزیعهای تخصصی کی دی ای رو تست کنی مثلا اوپن سوزه که کی دی ای در اون خیلی قوی اجرا میشه اخرین نسخه کی دی ای رو هم روش تست کردم عالی بوده کوبونتو که اونم توش عالی اجرا میشه این دو توزیع چون تخصصی رو کی دی ای کار میکنن میتونن انتخابهای خوبی باشن البته یه راه خوب هم اینه که کلا میز کار رو خودت از سورس در دبیان کامپایل کنی همچنین یک راهکار اینه که اخرین نسخه توزیع sidox استفاده کنی که اونم بر پایه دبیان هست و به روز موفق باشی
Last edited by Anonymous on Sun Aug 09, 2009 4:52 am, edited 1 time in total.
|
![]() Moderator ![]()
|
[quote="lomion"]
[quote="xaman"] من خیلی حرفه ای نیستم. چه فرقی میکنه اگه sid باشه یا lenny? من تازه کار نیستم. اما هیچوقت پیش نیمده بود که بخوام میزکار دانلود و نصب کنم. پس بلد نیستم. اینم میدونم که الان نسخه برای لنی موجود نیست. میخواستم بدونم که کسی میتونه بگه چه جوری میشه از روی سورس کامپایل کرد یانه در ضمن از توضیعی ناقص الخلقه مثل ابونتو حالم به هم میخوره. اگه مجبور شم یه روز توضیعمو عوض کنم میرم سمت اوپن سوزه [/quote] منم حرفهای نیستم و اونقدری که سواد دارم میگم. یه چند تا نکته: اول اینکه سید، یه دبیانه با بسته های ناپایدار. یه جورایی یه توزیع جالبه! چون دبیان خودش به پایداری معروفه لذا میشه به سید گفت یه پایدار ناپایدار! ![]() ![]() [/quote] فکر نمی کنم هیچ کس غیر از علی طریحی می تونست اینقدر با حوصله جواب بده ;) خسته نباشی پسر... از طرفی هم با حسن حبیبی کاملا موافقم ! خود من شخصا بهترین میزکار KDE رو روی OpenSUSE نصب کردم . طبق گفته حسن هم پیشنهاد می کنم اوپن سوزه هم تست کنید....
Last edited by Anonymous on Sat Aug 08, 2009 8:12 pm, edited 1 time in total.
Think Free , Be Green
|
Registered users: Bing [Bot], claydoh, Google [Bot], markhm, rblackwell, sethaaaa, Sogou [Bot], Yahoo [Bot]