This forum has been archived. All content is frozen. Please use KDE Discuss instead.

‌‌Blocked Updates!

Tags: None
(comma "," separated)
پیام ابراهیمی

‌‌Blocked Updates!

Thu Aug 06, 2009 3:58 pm
سلام و خسته نباشید.

من از زمانی که KDE رو نصب کردم و از Kpackagekit برای نصب و آپدیت استفاده می کنم یه مشکلی دارم:

هر دور که برای کوبونتو آپدیت میاد... نزدیک ۷-۸ پکیج رو بلاک می کنه و آپدیت نمی کنه... اما وقتی از synaptic استفاده می کنم توی کوبونتو همه رو می نصبه... مشکل چیه و چرا؟

آدرس وبلاگم تغییر کرد.......
http://liniguy.wordpress.com
roozbehonline
Moderator
OS

پاسخ : ‌‌Blocked Updates!

Thu Aug 06, 2009 4:46 pm
یکی از اشکالاتی که من به کوبونتو ۹.۰۴ می گیرم اینه که چرا از برنامه KpackageKit برای مدیریت بسته ها استفاده می کنه ! از نظر من Adept خیلی بهتر عمل می کنه و و محیط کاربر پسند بهتری هم داره !

Code: Select all
sudo apt-get install adept

Think Free , Be Green
پیام ابراهیمی

Thu Aug 06, 2009 5:56 pm
[quote="ROSHA"]
یکی از اشکالاتی که من به کوبونتو ۹.۰۴ می گیرم اینه که چرا از برنامه KpackageKit برای مدیریت بسته ها استفاده می کنه ! از نظر من Adept خیلی بهتر عمل می کنه و و محیط کاربر پسند بهتری هم داره !

[/quote]

نه... از نظر کاربرپسندی من Kpackagekit رو ترجیح می دم! (سلیقه ی شخصیه دیگه!!)... حالا مشکل من از کجاست؟ همه این مشکلو دارن یا فقط من دارم؟

Mehrab

Thu Aug 06, 2009 8:23 pm
منم همین مشکل‌و دارم. این جور مواقع از خط فرمان با این دستور آپگرید می‌کنم:
sudo apt-get dist-upgrade
roozbehonline
Moderator
OS

Thu Aug 06, 2009 8:54 pm
[quote="پیام"]
[quote="ROSHA"]

[/quote]

نه... از نظر کاربرپسندی من Kpackagekit رو ترجیح می دم! (سلیقه ی شخصیه دیگه!!)... حالا مشکل من از کجاست؟ همه این مشکلو دارن یا فقط من دارم؟
[/quote]

دلیل اینکه چرا Kpackagekit بعضی از آپدیت ها رو بلاک می کنه رو من هنوز متوجه نشدم ! خیلی عجیبه ...

این مشکل توی Adept نیست ! برای همین پیشنهاد می کنم از adept استفاده کنید....

Think Free , Be Green
پیام ابراهیمی

Thu Aug 06, 2009 9:04 pm
ممنون از پاسخ... الان اومدم یکی از این پکیج های بلاک شده رو نصب کردم بعدش حسابی پشیمون شدم! plasma-widget-networkmanager ! با نصب اجباریش ویجت شبکه پرید!! پیشنهاد می کنم اون بلاک شده ها رو نصب نکنین! انگار دلیل داره!

کرگدن

Thu Aug 06, 2009 9:07 pm
درود

تا جایی که من می دونم kpackage  پکیج هایی رو نصب می کنه که برای نصبشون  لازم نیست پکیج دیگه ای حذف بشه ( یعنی با پکیج دیگه ای تداخل ندارن)
و برابر این دستور میشه
sudo aptitude upgrade

اگر می بینید پکیجی نصب نمیشه
sudo aptitude dist-upgrade

رو اجرا کنید و به پکیج های حذفی و تداخلی دقت کنید :) وگرنه ممکنه پکیج مهمی رو از دست بدید :)
mohammad.sarmast
OS

Fri Aug 07, 2009 7:58 pm
به نظر منم adept خیلی بی نقص تره نمی دونم چرا عوضش کردن
Hosein-mec

Fri Aug 07, 2009 8:56 pm
[quote="mohammad.sarmast"]
به نظر منم adept خیلی بی نقص تره نمی دونم چرا عوضش کردن
[/quote]

دلیلش اینه که Kpackagekit کم کم داره تبدیل میشه به برنامه ی مدیریت نرم افزاری در اکثر توزیع های با دسکتاپ KDE ! این برنامه علاوه بر apt در توزیع های مبتنی بر دبیان , سیستم های نصب نرم افزاری در دیگر توزیع ها رو هم پشتیبانی می کنه مانند yum در فدورا

Image

Bookmarks