Registered Member
|
با عرض سلام
من KDE4.3 را طبق ویکی سایت آپدیت کردم فقط با این تفاوت که به جای دستور
از این دستور استفاده کردم:
ولی موفع نصب با خطای زیر مواجه شد و صفحه آن به شکل عکس پیوست در آمد.
سپس دوباره طبق سایت و با دستور upgrade آپدیت نمودم ولی دوباره با خطای متفاوت زیر را مواجه شد:
همچنین دیگر موس کار نمی کند و قادر نیستم به محیط KDE وارد شوم. (با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور دوباره به صفحه ورود باز می گردم) با اینکه تا اینجای کار برای من سخت بوده ولی همچنان می خواهم مشکل را بدون نصب مجدد Kubuntu حل کنم. همچنین از دوستان می خواهم که مرا راهنمایی کنند.
Last edited by zarei on Sun Aug 09, 2009 1:10 am, edited 1 time in total.
|
Registered Member
|
با نصب برنامه ffmpeg مشکل ورود به KDE حل شد ولی هنوز مشکل که منو در بالای صفحه و عدم ویرایش و خصوصی سازی دسکتاپ (مانند تغییر پشت زمینه و اضافه کردن widgets) و نشان ندادن برنامه های باز شده در Task Manager پایین صفحه همچنان وجود دارد.
متوجه شدم که قسمتی از بالای صفحه که سیاه نیست این مشکلات را ندارد و همان دسکتاپ است. به طور ساده تر دسکتاپ بالای صفحه وجود دارد. البته می دانم که برنامه ffmpeg برای مولتی مدیا می باشد اما نمی دانم چرا با نصب آن مشکل حل شد! تمام تنظیمات در قسمت System Settings را نگاه کردم و بعضی از تنظیمات مانند Desktop, Appearance, Window Behavior, Display, Desktop Theme Detailes را تغییر دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد. در ضمن برنامه Hardware Drivers بعد از مدت زیادی که جستجو می کند خود به خود بسته می شود. |
|
سلام خب زدن دستورات اشتباهی میتونه عواقبی این چنین داشته باشه اما فعلا شما
کلید های Ctrl + Alt + F1 را بزنید.لوگین کنید. دستورات زیر را اجرا کنید:
موفق باشید |
Registered Member
|
از جوابتون خیلی ممنون
قبل از استفاده از این دستور صفحه من به شکل عکس اول بود ولی بعد از استفاده به شکل عکس دوم در آمد و مشکلاتی که گفتم هنوز وجود دارد. من سعی کردم فایل
|
Registered Member
|
[quote="حسن حبیبی"]
سلام خب زدن دستورات اشتباهی میتونه عواقبی این چنین داشته باشه [/quote] خطای نصب برای libssl0.9.8_0.9 به خاطر خراب بودن فایل نصب بود که دوباره دانلود کردم و حل شد. دوباره Kubuntu را نصب کردم و طبق روش شما KDE را آپدیت کردم ولی باز هم مشکلاتی که در عکس دوم می بینید وجود داشت. فکر کنم مشکل از کامپیوتر من باشد و تا آمدن نسخه جدیدتر که کامل تست شده باشد صبر می کنم. فعلا KDE-4.3 بای :'( |
|
[quote="zarei"]
[quote="حسن حبیبی"] سلام خب زدن دستورات اشتباهی میتونه عواقبی این چنین داشته باشه [/quote] خطای نصب برای libssl0.9.8_0.9 به خاطر خراب بودن فایل نصب بود که دوباره دانلود کردم و حل شد. دوباره Kubuntu را نصب کردم و طبق روش شما KDE را آپدیت کردم ولی باز هم مشکلاتی که در عکس دوم می بینید وجود داشت. فکر کنم مشکل از کامپیوتر من باشد و تا آمدن نسخه جدیدتر که کامل تست شده باشد صبر می کنم. فعلا KDE-4.3 بای :'( [/quote] اه نه بابا چیچی رو بای، من احتمال میدم شما یک نسخه از kde رو قبلا روی سیستمتون داشتید و وقتی که خواستید ارتقاء بدید این مشکلات براتون پیش اومده، خوب از اونجایی که برای منهم این اتفاقات افتاد بهت میگم چی کار کردم: من اوبونتو و میز کار موجود در مخازن رسمی اوبونتو رو نصب کرده بودم و پس از بالا آمدن KDE نسخه قدیمی هر چه سعی کردم نتوانستم مراحلآخر نصب یعنی خاموش کردن میز کار و پاک کردن فایل تنظیمات رو انجام بدم، نمی دونم چرا می گفت که اصلا نمیتونه کلید KDM رو برای خاموش کردن پیدا کنه، خلاصه بعد از ریاستارت سیستم مشکل صفحه ای به حالت مشکل اول شما رو داشتم، دوباره سعی کردم که کراحل آخر نصب رو انجام بدمکه با وجود موفقیت آمیز بودن مشکل دوم شما رخ داد، پس سعی کردم کلا این میز کار رو پاک کنم و از اولش، آخرین نسخه رو نصب کنم، که نتونستم این کارو هم انجم بدم چون دستورها با وجود این که درست اجرا می شدند، ولی kde پاک نمیشد، پس سیستم رو از اول نصب کردم و مستقیما آخرین نسخه KDE رو روش گذاشتم که سیستم به درستی الان داره kde رو اجرا می کنه. این که اینا رو اینجا گفتم دلیلش این بود که بگم مشکل شما از روش نصبه و حتی اگر نسخه های جدیدتر رو هم بخواهید به این شیوه نصب کنید باز مشکلات باقی می ماند. سعی کن اینها رو انجام بدی و اگه روش درستی برای پاک کردن KDE پیدا کردی به ما هم یاد بده |
Registered users: bartoloni, Bing [Bot], Google [Bot], Sogou [Bot], Yahoo [Bot]