![]() ![]()
|
سلام
میشه بگید چرا توی networkmanager من تب dsl قفله . اینایی که از kde 4.3 استفاده میکنن چجوی یه dsl کنکشن میسازند . |
![]() ![]()
|
مال منم غیرفعاله. احتمالا مال بقیه هم همینطور...
میتونی با این دستور کانکشن بسازی:
|
![]() ![]()
|
بنظرم باگ هست
یادته تو کانال گفتم به رابطهای شبکه کلا اطمینان ندارم در این مورد خاص جدا بهتره ترمینال بیس جلو رفت البته رابط خوب شبکه در اینده در میز کار قرار خواهد گرفت به ۴.۳ که نرسید |
![]() Moderator ![]()
|
این مورد باگ نیست ! این هم مثل خیلی از امکانات دیگه هنوز به میزکار KDE اضافه نشده و در آینده شاید در نسخه 4.4 اضافه بشه....
اگر می بینید این قسمت غیر فعاله فقط برای اینه که این مورد رو پیشبینی کردن و در آینده به آن اضافه خواهد شد
Think Free , Be Green
|
![]() ![]()
|
ممنون روزبه جان پس همونه در هر حال به 4.3 که نرسید ??? انشالله در اینده ;) باید منتظر یه رابط عالی برای KDE باشیم
ولی mah454 فعلا پیشنهادم همونه تنظیم با ترمینال و دستور مربوطه که محراب هم قید کردند اگه مشگلی هم بود بفرمایید موفق باشی
Last edited by Anonymous on Mon Aug 17, 2009 11:43 pm, edited 1 time in total.
|
![]() ![]()
|
من از وقتی کوبونتو نصب کردم تنظیمات دی اس ال رو به ترمینال انجام میدم و به خوبی هم کار میکنه . برای تنظیمات شبکه ها هم برنامه wicd کار میکنم . به نظر من از خود نتورک منیجر پلاسما بهتره
|
![]() ![]()
|
[quote="mah454"]
سلام میشه بگید چرا توی networkmanager من تب dsl قفله . اینایی که از kde 4.3 استفاده میکنن چجوی یه dsl کنکشن میسازند . [/quote] راه ساده تر و بهتر اینه که کانکشن سرویس adsl تون ( یوزر و پسورد ) رو در تنظیمات خود مودم تعریف کنید ! برای این کار ip مودم رو در مرورگرتون وارد کرد تا وارد صفحه ی تنظیمات مودم بشید. |
Registered users: bartoloni, Bing [Bot], Google [Bot], Sogou [Bot], Yahoo [Bot]