|
هنگام پخش mp3 در اپن سوزه با برنامه ی آماروک این خطا را می دهد .
با سایر برنامه ها هم نه فیلمی پخش میشه نه صدایی . مشکل از کجاست ؟ |
Registered Member
|
[quote="amir72"]
هنگام پخش mp3 در اپن سوزه با برنامه ی آماروک این خطا را می دهد .
با سایر برنامه ها هم نه فیلمی پخش میشه نه صدایی . مشکل از کجاست ؟ [/quote] برای سوال پرسیدن، بهتره شمارهی نسخهی برنامه (Amarok) و نسخهی توزیع مورد استفاده رو ذکر کنید! احتمالا پکیجهای مربوط به کدک mp3 نصب نیست! از همون پنجرهی Configure که گفته بقیهی موتورها رو چک کنید! اسم پکیجهایی که احتمالا باید نصب کنید رو هم برای سوزه دوستان میگن (من کاربر سوزه نیستم، اطلاع دقیق ندارم)
Choqok developer
|
|
اگر به اینترنت پر سرعت دسترسی داری به این صفحه برو و در پایین صفحه بروی لینک مقابل نسخه ای که استفاده می کنی ( openSUSE 11.1 , 11.0 , 10.3 , ... ) کلیک کن. در صفحه جدید دو تا فایل با عنوان 1-click installation وجود داره که اولی مربوط به نسخه ی KDE هست. اونو دانلود و اجرا کن تا همه ی کدکهای صوتی و تصویری به طور خودکار دانلود و نصب بشن.
|
|
از اپن سوزه ی 11.1 استفاده می کنم و این اخطار در هر دو نسخه ی 3 و 4 رخ میده همچنین در برنامه های دیگه مثل K3B هم مشابهش به نمایش در میاد . حالا که اینترنت پر سرعت ندارم چی کار کنم ! اسم اصلی این بسته چیه ؟ آیا تو DVD اصلی موجوده ؟ |
|
منم اینترنت پرسرعت ندارم. اما تنها با نصب xine، تمام فرمت ها رو پخش میکنم
در کوبونتو با نصب xine-ui این بسته و وابستگیهاش نصب میشه (به احتمال زیاد تو openSuSE هم این طوریه). بعد از نصب به System Settings میرم و در قسمت Multimedia روی زبانهٔ Backend کلیک میکنم و مطمئن میشم که xine انتخاب شده و بعد هم آماروک رو راهاندازی میکنم |
|
مشکل حل نشد . فایل صوتی نه در xine و نه در amarok پخش نشد .
|
|
سلام امیر جان
برای اماروک در سوزه شما این رو میخوای amarok-xine و برای K3B این بسته باید نصب باشه k3b-codecs در کل شما یکسری بسته ها رو حتما نیاز دارید برای نصب مجموعه کدکها و فلش ابتدا اینو بزن
و سپس اینو
در نهایت با این دستور نصب کن
البته اگه اینترنت داری :( البته شما میتونی اینها رو از مخازن مثلا PACKMAN جدا بگیری ولی در مورد وابستگیهاشون احتمالا به مشگل بر میخوری بهترین راه همون نصب عادی و با اینترنت هست موفق باشی
Last edited by Anonymous on Sun Aug 16, 2009 1:26 pm, edited 1 time in total.
|
|
اینترنت که ندارم اگر هم داشتم ذغالی بود . پس کلا شنیدن صدا تو لینوکس ( هم اینجا هم اوبونتو) منتفی میشه.
کلی تبلیغات روی این بود که اپن سوزه بر خلاف اوبونتو کدک های زیادی از همون ابتدا روش نصبه پس چرا ما باید اونها رو نصب کنیم ؟؟؟ |
|
[quote="amir72"]
کلی تبلیغات روی این بود که اپن سوزه بر خلاف اوبونتو کدک های زیادی از همون ابتدا روش نصبه پس چرا ما باید اونها رو نصب کنیم ؟؟؟ [/quote] من همچین چیزی در مورد سوزه نشنیده بودم. نمیدونم شما از کجا شنیدید ؟ اگر اینترنت پرسرعت ندارید شما میتونید از اوبونتو یا کوبونتو + دیسک هما و دی وی دی های مخازن آن استفاده کنید. یا اینکه از توزیع های اصطلاحا out of the box استفاده کنید که همه ی کدک ها رو به طور پیش فرض دارن ! مثل Linux Mint , Sabayon و ... |
Registered users: bartoloni, Bing [Bot], Google [Bot], Sogou [Bot], Yahoo [Bot]