|
با سلام
من وقتی آیکون یک برنامه رو که توی دسکتاپم لینک کردم ( مثلا فایرفاکس ) رو عوض میکنم. برنامه از Category خودش خارج میشه ( که مثلا فایرفاکس باید در Internet ) باشه ! اولا اینکه چرا اینطوری میشه ؟! دوم اینکه چطوری برش گردونم به جای خودش ؟! ممنون
یک طرفدار متن باز
http://www.itnotes.info |
Registered Member
|
سیستم کاری اینا توی لینوکس اینطوریه که ما یک پوشه داریم بنام /usr/share/applications/ هربرنامه که نصب میشه توی این پوشه یک فایل .desktop ایجاد/کپی میکنه! که اطلاعاتی که برای آیکن یا شاخه(category) استفاده میشه اونجا نگهداری میشه!
خوب برای ویرایش اینا میتونی مستقیما اون فایل رو ویرایش کنی. (خیلی سادهاست و طبق استاندارد OpenDesktop.org هست! میتونی مستنداتی در موردش توی سایت اوپن دسکتاپ پیدا کنی) یا اینکه از برنامههای گرافیکی مثل ویرایشگر منوی kde استفاده کنی! [quote="bahramwhh"] با سلام من وقتی آیکون یک برنامه رو که توی دسکتاپم لینک کردم ( مثلا فایرفاکس ) رو عوض میکنم. برنامه از Category خودش خارج میشه ( که مثلا فایرفاکس باید در Internet ) باشه ! اولا اینکه چرا اینطوری میشه ؟! دوم اینکه چطوری برش گردونم به جای خودش ؟! ممنون [/quote] اینکه چرا اینطوری میشه، والا خیلی عجیبه! تا حالا نشنیدم همچین چیزی رو (من یه مدت زیاد به اینا ور رفتم، تجربهی این یکی رو ندارم) و اینکه چیکار کنی که برگرده رو هم طبق اطلاعات بالا عمل کن
Choqok developer
|
|
[quote="mtux"]
اینکه چرا اینطوری میشه، والا خیلی عجیبه! تا حالا نشنیدم همچین چیزی رو (من یه مدت زیاد به اینا ور رفتم، تجربهی این یکی رو ندارم) [/quote] لطفا اگه ممکنه خودتون این کار رو انجام بدید ! شاید یه باگ منطقی پیدا کرده باشیم !! چون دلیلی نداره که با به روز کردن تنظیمات Association یه آیکون از Category خودش خارج بشه ! یه آیکونی که توی دسکتاپ دارید ( البته روی Plasma نه روی Floder View ) به قسمت Icon Settings برید و در همون سربرگ اول روی آیکون کلیک کنید و یه آیکون دیگه بزارید. چون من هم روی فدورا و هم روی کوبونتو اجرا کردم همین نتیجه رو گرفتم .
یک طرفدار متن باز
http://www.itnotes.info |
|
برای عوض کردن Category برنامه، کافیه روی منوی Kickoff (همون منوی KDE 4) راست کلیک کنید و بعد هم Menu Editor رو انتخاب کنید. حالا در پنجرهٔ باز شده میتونید مثلا فایرفاکس رو از محلش cut کنید و بعد در قسمت Internet بچسبانید حتی میتونید گزینهٔ جدید هم بسازید.
|
Registered users: Bing [Bot], claydoh, Google [Bot], markhm, rblackwell, sethaaaa, Sogou [Bot], Yahoo [Bot]