|
برای windows decoration من یه برنامه ( یا به عبارت صحیح تر یک Theme Engine ) جدید کشف کردم به اسم Aurorae که مختص KDE 4.3 هست ( روی 4.2 جواب نمیده ! ) و فقط توی مخازن اوبونتو ۹.۱۰ هست.
- این بسته رو نصب کنید. - به System Settings => Appearance => Windows => Window Decoration برید. - از توی لیست گزینه ی Aurorae Decoration Theme Engine رو انتخاب کنید. * اگر همچین گزینه ای وجود نداشت , یکبار سیستم رو logout و login کنید. - بروی Get New Themes کلیک تا لیست تم های موجود دانلود بشه. حالا میتونید هر کدوم رو که خواستید نصب کنید. - راه دیگه اینه که به این لینک برید و تم مورد نظرتون رو دانلود کنید و به مسیر بالا در System Settings برید و با کلیک بروی Install New Theme , به صورت دستی نصبش کنید. * به نظر من تم های Aurorae نسبت به deKorator خیلی زیباتره ... |
|
مرسی عالیه... اما باز هیچی مثل امرالد نمیشه... نمیشه بدون اینکه Kwin بسته بشه ازش استفاده کرد؟
آدرس وبلاگم تغییر کرد.......
http://liniguy.wordpress.com |
|
Emerald فقط با Compiz کار می کنه ...
KDE4 +Compiz + Emerald رو من با توزیع Sabayon4 تجربه کردم که به صورت پیش فرض جایگزین kwin شده بود و بدون مشکل کار می کرد. تجربه ی فوق العاده ای بود ... |
Registered users: bartoloni, Bing [Bot], Google [Bot], Sogou [Bot]