This forum has been archived. All content is frozen. Please use KDE Discuss instead.

پیشنهاد فیلم عاشقانه

Tags: None
(comma "," separated)
mehdifcse
Registered Member
سلام به همگی دوستان
توی این تاپیک عمومی قصد دارم که از همه دعوت کنم که بهترین فیلم های عاشقانه ای که تابحال دیده اند را معرفی کنند که در اوقات فراقت خودمان به دیدن فیلم های عاشقانه زیبایی بپردازیم. البته ژانرهای دیگر فیلم ها نیز جذاب هستند ولی من قصد داشتم که با این ژانر شروع کنم. اگر تمایل دوستان به این تاپیک زیاد بود حتما تاپیک های جدیدتر هم ایجاد خواهم کرد.

برای شروع نیز اولین فیلم مورد پسند خودم را برایتان قرار می دهم.

فیلم خارجی رمانتیک تولد یک ستاره (A Star is Born)
Image
فیلم سینمایی A Star is Born همین یک سال پیش (سال 2018) اکران شد. اما این فیلم عاشقانه آنقدر موفق شد که می‌تواند در لیست بهترین فیلم های عاشقانه قرار بگیرد.
زوج عاشق این فیلم جکسون و آلی (با بازی بردلی کوپر / Bradley Copper و لیدی گاگا / Lady Gaga) هستند. جکسون خواننده مشهوری است که به الکل اعتیاد دارد و آلی خواننده گمنامی‌ست که در کافه‌های مختلف می‌خواند. فیلم «ستاره‌ای متولد شده است» داستان عاشقی این دو نفر است. برای آشنایی با بیوگرافی لیدی گاگا به این مطلب مراجعه کنید.
این فیلم در مجموع برای 253 جایزه مختلف نامزد شده بود و 81 جایزه از آنها را برای خود کرد. با بودجه 36 میلیون دلاری، این فیلم فروشی بیشتر از 430 میلیون دلار داشت.

Bookmarks