|
سلام دوستان.
ابتدا تبریک میگم راه اندازی انجمن KDE رو :-* سوالم اینه که من میخوام 7 نصب کنم.بعضی ها میگن بوت 7 با XP فرق داره. حالا , بعد از اینکه 7 رو نصب کردم چطوری گراب رو تعمیر کنم ؟ در ضمن CD سوپر گراب هم دارم. ممنون
Last edited by amir.varasteh on Mon Aug 10, 2009 4:56 am, edited 1 time in total.
|
|
سلام خوش اومدی
مشگلی نیست شما ویندوز ۷ رو نصب کن قاپدتا گراب میپره ولی همون دیسک سوپر گراب که زمانی بهت دادم مشگل رو بسرعت حل میکنه و ۷ رو هم ساپورت میکنه البته پیشنهاد میکنم ویندوزت رو در همون پارتیشن قبلی نصب کنی تا کل روند ساده تر باشه برات موفق باشی
Last edited by Anonymous on Fri Aug 07, 2009 1:09 pm, edited 1 time in total.
|
|
[quote="حسن حبیبی"]
سلام خوش اومدی مشگلی نیست شما ویندوز ۷ رو نصب کن قاپدتا گراب میپره ولی همون دیسک سوپر گراب که زمانی بهت دادم مشگل رو بسرعت حل میکنه و ۷ رو هم ساپورت میکنه البته پیشنهاد میکنم ویندوزت رو در همون پارتیشن قبلی نصب کنی تا کل روند اده تر باشه برات موفق باشی [/quote] تا اینجاشو گرفتم. اما تا حالا با سوپر گراب کار نکردم. ممنوم میشم یه توضیحی هم در اون مورد بدی. متشکرم. |
|
اینجا صفحهٔ خانگی Super Grub Disk هست:
http://www.supergrubdisk.org/ محیطش خیلی گویاست. تنها باید فایل ISO اش رو روی یه سیدی رایت کنید. از این هم میتونید استفاده کنید: http://wiki.kde-ir.org/index.php?title=GrubHowto |
|
|
|
[quote="Hosein-mec"]
در مورد super grub disk قبلا توی بلاگم مطلبی رو نوشتم. [/quote] پس طبق این چیزی که نوشتین من باید WIN => MBR & !WIN! رو بزنم دیگه ؟ شرمنده که سوال میکنم,میخوام مطمئن شم. مرسی
Last edited by amir.varasteh on Thu Aug 06, 2009 8:58 pm, edited 1 time in total.
|
|
[quote="amir.varasteh"]
[quote="Hosein-mec"] در مورد super grub disk قبلا توی بلاگم مطلبی رو نوشتم. [/quote] پس طبق این چیزی که نوشتین من باید WIN => MBR & !WIN! رو بزنم دیگه ؟ شرمنده که سوال میکنم,میخوام مطمئن شم. مرسی [/quote] به نظر من اول باید گزینه ی “GRUB => MBR & !LINUX! (>2) MANUAL” رو اجرا کنید. به احتمال زیاد با اجرای این گزینه مشکل حل میشه ولی اگه نشد گزینه ی “WIN => MBR & !WIN!” رو هم اجرا کنید. |
|
[quote="Hosein-mec"]
[quote="amir.varasteh"] [quote="Hosein-mec"] در مورد super grub disk قبلا توی بلاگم مطلبی رو نوشتم. [/quote] پس طبق این چیزی که نوشتین من باید WIN => MBR & !WIN! رو بزنم دیگه ؟ شرمنده که سوال میکنم,میخوام مطمئن شم. مرسی [/quote] به نظر من اول باید گزینه ی “GRUB => MBR & !LINUX! (>2) MANUAL” رو اجرا کنید. به احتمال زیاد با اجرای این گزینه مشکل حل میشه ولی اگه نشد گزینه ی “WIN => MBR & !WIN!” رو هم اجرا کنید. [/quote] آهان ! درست شد. ممنون |
Registered users: Bing [Bot], claydoh, Google [Bot], markhm, rblackwell, sethaaaa, Sogou [Bot], Yahoo [Bot]