|
سلام دوستان !
میدونم اینجا جای خوبی برای این سوال نیست ! ولی این سوال رو توی فروم اختصاصیشان مطرح کردم ولی کسی جواب نداد !! میخواستم ببینم کسی تا حالا آخرین نسخهی هما رو Kubuntu 9.04 نصب کرده ؟!! من وقتی پکیجهایی که از Qt استفاده میکنن رو نصب میکنم مشکلی پیش نمییاد. ولی وقتی پکیجهای GTK مثل Eclipse ، NetBeans رو از طریق DVD نصب میکنم کل پلاسما به هم میریزه و دیگه هیچ راهی نیست غیر از نصب مجدد !! و این جوری اصلا قابل استفاده نیست. تا حالا کسی با این مشکل برخورد کرده ؟! در ضمن از kde 4.2.2 است
Last edited by bahramwhh on Sat Sep 12, 2009 9:49 am, edited 1 time in total.
یک طرفدار متن باز
http://www.itnotes.info |
|
سلام دوستان
من فکر میکنم دلیل مشکلم رو پیدا کردم ( برای کسانی که همین مشکل رو دارند ) وقتی که میخواستم netbeans رو نصب کنم همون طور که میدونید با open-jdk جواب نمیده. پس باید java-jdk6 رو نصب کنیم. پس Homa این نیازمندی رو نصب میکرد و نیاز به Accept کردن Licence سان داشت. و قالب Qt هم طوری بود که تیک قبول کردن Licence تا زمانی که به پایین متن نروید نمایش داده نمیشه ! به همین سادگی با قبول نکردن Licence و پاک کردن jre قبلی کل سیستم به هم میخورد ! پس دوستانی که این مشکل رو دارند کافیه دوباره java-jdk6 رو نصب و Licence رو Accept کنند . موفق باشید.
یک طرفدار متن باز
http://www.itnotes.info |
|
من هم وقتی که کوبونتو 9.04رو با هما 9.04 آپدیت میکنم این مشکل رو دارم .
چه از طریق konsole و چه از طریق Kpackagekit بعد از آپدیت و restart کوبونتو کلا نابود میشه و مجبور به بازگردانی image کوبونتو میشم. [quote="bahramwhh"] سلام دوستان من فکر میکنم دلیل مشکلم رو پیدا کردم ( برای کسانی که همین مشکل رو دارند ) وقتی که میخواستم netbeans رو نصب کنم همون طور که میدونید با open-jdk جواب نمیده. پس باید java-jdk6 رو نصب کنیم. پس Homa این نیازمندی رو نصب میکرد و نیاز به Accept کردن Licence سان داشت. و قالب Qt هم طوری بود که تیک قبول کردن Licence تا زمانی که به پایین متن نروید نمایش داده نمیشه ! به همین سادگی با قبول نکردن Licence و پاک کردن jre قبلی کل سیستم به هم میخورد ! پس دوستانی که این مشکل رو دارند کافیه دوباره java-jdk6 رو نصب و Licence رو Accept کنند . موفق باشید. [/quote] متوجه نشدم کمی ساده تر توضیح بدین java-jdk6 رو چطور باید دوباره نصب کرد؟ روی سیستم من همچین نرم افزاری نصب نیست و داخل هما هم نیست. بیشتر توضیح بدین لطفا. |
Registered users: bartoloni, Bing [Bot], Google [Bot], Sogou [Bot]