|
سلام دوستان عزیز
من اخیرا کوبونتو 9.04 نصب کردم چند تا سوال داشتم اگه کمک کنید ممنون میشم. [color=red]1- وقتی Restart رو میزنم صفحه سیاه میشه و به همین صورت باقی میمونه کجا میتونم دکمه های Leave رو تعریف کنم؟ 2- چطور میشه برای پس زمینه Dolphin یه عکس انتخاب کرد؟ 3- سرعت اینترنت Dialup رو با چه نرم افزاری میشه دید؟ یه چیزی مثل Netspeed 4- من sudo apt-get update رو انجام دادم این فایلها کجا ذخیره میشه؟ 5- Plasma Dashboard به چه دردی میخوره؟ هر چی فکر کردم نفهمیدم. لطفا به این 5 تا سوال من جواب بدین
Last edited by nima333 on Sat Nov 07, 2009 6:48 am, edited 1 time in total.
|
|
[quote="nima333"] 4- من sudo apt-get update رو انجام دادم این فایلها کجا ذخیره میشه؟ [/quote] جواب این سوال رو پیدا کردم اینجا ذخیره میشه [color=red]var/lib/apt/lists/ 4سوال دیگه رو جواب میدین؟[/color] |
Moderator
|
[quote="nima333"]
سلام دوستان عزیز من اخیرا کوبونتو 9.04 نصب کردم چند تا سوال داشتم اگه کمک کنید ممنون میشم. [color=red]1- وقتی Restart رو میزنم صفحه سیاه میشه و به همین صورت باقی میمونه کجا میتونم دکمه های Leave رو تعریف کنم؟ 2- چطور میشه برای پس زمینه Dolphin یه عکس انتخاب کرد؟ 3- سرعت اینترنت Dialup رو با چه نرم افزاری میشه دید؟ یه چیزی مثل Netspeed 4- من sudo apt-get update رو انجام دادم این فایلها کجا ذخیره میشه؟ 5- Plasma Dashboard به چه دردی میخوره؟ هر چی فکر کردم نفهمیدم. لطفا به این 5 تا سوال من جواب بدین [/quote] ورودتون رو به انجمن های کی دی ای تبریک می گم ۱. در مورد این مشکل باید بگم که پوشه .kde رو از پوشه home با دستور زیر پاک کنید و سیستم رو ریستارت کنید . احتمال زیاد مربوط به تنظیمات کی دی ای باید باشه . حتی الامکان از نسخه ۹.۱۰ کوبونتو و از kde 4.3.3 استفاده کنید...
۲.این مورد رو ندیدم که همچین تنظیماتی داشته باشه ! گوگل می کنم اگر این امکان برای دلفین وجود داشته باشه همین جا توضیح می دم ۵. در مورد Plasma Dashboard هم باید بگن که این داشبورد وقتی فعال می شه شما قادر خواهید بود بدون رفتن به دسکتاپتون از هرجایی با کلیک بر روی ویدجت show plasma dashboard بر روی پنلتون به ویدجت های روی دسکتاپتون دسترسی داشته باشید...
Think Free , Be Green
|
|
همچنان منتطر کمک شما هستم
1- [color=green]چطور میشه برای پس زمینه [color=red]Dolphin یه عکس انتخاب کرد؟[/color] 2- [color=green]سرعت اینترنت Dialup رو با چه نرم افزاری میشه دید؟ یه چیزی مثل Netspeed برای کوبونتو داریم؟ 3- [color=green]من با شکل فولدرهای کوبونتو مشکل دارم و ازشون خوشم نمیاد چطور میشه فقط و فقط شکل فولدرها رو عوض کرد (تم نمیخوام نصب کنم) بعدش شکلی که میخوام جایگزین کنم باید چی باشه ؟ Icon or jpg or PNG ؟؟
Last edited by nima333 on Sun Nov 08, 2009 2:20 pm, edited 1 time in total.
|
|
واقعا این سوالها جواب نداره؟
[quote="nima333"] 1- [color=green]چطور میشه برای پس زمینه [color=red]Dolphin یه عکس انتخاب کرد؟[/color] 2- [color=green]سرعت اینترنت Dialup رو با چه نرم افزاری میشه دید؟ یه چیزی مثل Netspeed برای کوبونتو داریم؟ 3- [color=green]من با شکل فولدرهای کوبونتو مشکل دارم و ازشون خوشم نمیاد چطور میشه فقط و فقط شکل فولدرها رو عوض کرد (تم نمیخوام نصب کنم) بعدش شکلی که میخوام جایگزین کنم باید چی باشه ؟ Icon or jpg or PNG ؟؟ [/quote] |
Registered users: bartoloni, Bing [Bot], Google [Bot], Sogou [Bot]