|
سلام، من از OpenSUSE11.1 و KDE4.3 استفاده میکنم. بعد از نصب چغوک، و اضافه کردن اکانت توییترم ارور زیر رو میده و دیگر هیچ!
مشکل از کجاس؟ برای نصب چغوک این بسته رو نصب کردم : http://ftp5.gwdg.de/pub/opensuse/repositories/home:/rwooninck:/branches:/KDE:/KDE4:/Factory:/Desktop/openSUSE_11.1/x86_64/choqok-0.6.6-7.1.x86_64.rpm سیستمم همون ۶۴بیتیه! ممنونم...
Last edited by Hosein-mec on Tue Aug 18, 2009 4:08 pm, edited 1 time in total.
|
Registered Member
|
مشکل از اینه که توییتر بطور معمولی در دسترس نیست!
اینجا هم صفحه معروف مشترک مورد نظر اومده براش که نتونسته بفهمه چیه!؟ توی تنظیمات، Use Secure Connection رو فعال کن! و بعد تلاش کن! ممکنه یکی دوباری timeout بده، نا امید نشو، ادامه بده
Choqok developer
|
|
من واقعاْ ادم امیدواریم، اما نمیشه. چندین بار هم اینو براش گفتم که خیلی بهش امید دارم اما بازم نشد!!! واسه همین پراکسی ست میکنم!
|
Registered Member
|
[quote="moshtaghi"]
من واقعاْ ادم امیدواریم، اما نمیشه. چندین بار هم اینو براش گفتم که خیلی بهش امید دارم اما بازم نشد!!! واسه همین پراکسی ست میکنم! [/quote] من که نفهمیدم الان مشکل حل شده یا نه! اما اگر خواستی جدای از کل KDE پروکسی تنظیم کنی، از برنامهی tsocks استفاده کن! میگن جالبه
Choqok developer
|
|
پروکسی رو روی خود kde ست کردم و مشکل حل شد.
اگر لازم شد از این برنامهای هم که گفتید استفاده میکنم و اگر مورد خاصی داشت مینویسم که بقیه هم بدونن. ممنون |
Registered users: bartoloni, Bing [Bot], Google [Bot], Sogou [Bot]