|
با سلام من چند وقتی هست که فقط از bilbo برای نوشتن مطالب وبلاگم استفاده میکنم که ضمن تشکر از آقای مومنی چند نکته هنگام کار کردن مواجه شدهام که بهتر است در صورت امکان در نسخههای آینده برطرف شوند --- نسخهی پایدار اول در ubuntu jaunty :
۱- هنگام تایپ کلمات فارسی کلیدهای جهت نما برعکس عمل میکنند ( یعنی کلید رفتن به سمت راست مکاننما را به سمت چپ برده و برعکس ) ۲- دکمههای Alignment برای متون درست عمل میکنند اما برای عکسها ( که مثلا میخوایم عکس در سمت چپ نوشته بدون فاصله قرار بگیره ) کار نمیکنند ( یعنی در واقع امکان انتخاب عکسها وجود ندارد ) ۳- هنگامی که میخواهیم یک تگ html ( مثل code) را به چندین خط نوشتهشده ( مثل یک قطعه کد ) اعمال کنیم به جای استفاده از یک تگ باز و بسته برای تمام خطوط برای هر خط جداگانه یک تگ اضافه میشود. ۴- تغییراتی که در قسمت Visual Editor قابل اعمال نباشند و بخواهیم در قسمت Html Editor اعمال کنیم ، نادیده گرفته میشوند. مثلا در مشکل قسمت دوم اگر بخواهیم یک صفت align=left را به عکس اضافه کنیم ، حذف و یا نادیده گرفته میشود. با آرزوی موفقیت بیشتر
یک طرفدار متن باز
http://www.itnotes.info |
Registered Member
|
[quote="bahramwhh"]
با سلام من چند وقتی هست که فقط از bilbo برای نوشتن مطالب وبلاگم استفاده میکنم که ضمن تشکر از آقای مومنی چند نکته هنگام کار کردن مواجه شدهام که بهتر است در صورت امکان در نسخههای آینده برطرف شوند --- نسخهی پایدار اول در ubuntu jaunty : ۱- هنگام تایپ کلمات فارسی کلیدهای جهت نما برعکس عمل میکنند ( یعنی کلید رفتن به سمت راست مکاننما را به سمت چپ برده و برعکس ) ۲- دکمههای Alignment برای متون درست عمل میکنند اما برای عکسها ( که مثلا میخوایم عکس در سمت چپ نوشته بدون فاصله قرار بگیره ) کار نمیکنند ( یعنی در واقع امکان انتخاب عکسها وجود ندارد ) ۳- هنگامی که میخواهیم یک تگ html ( مثل code) را به چندین خط نوشتهشده ( مثل یک قطعه کد ) اعمال کنیم به جای استفاده از یک تگ باز و بسته برای تمام خطوط برای هر خط جداگانه یک تگ اضافه میشود. ۴- تغییراتی که در قسمت Visual Editor قابل اعمال نباشند و بخواهیم در قسمت Html Editor اعمال کنیم ، نادیده گرفته میشوند. مثلا در مشکل قسمت دوم اگر بخواهیم یک صفت align=left را به عکس اضافه کنیم ، حذف و یا نادیده گرفته میشود. با آرزوی موفقیت بیشتر [/quote] سلام ممنون که نظراتتون رو با ما در میون میذارید! متاسفانه موردهای یک و دو باگ در سیستم Qt هستن! امیدوارم بتونیم اونجا رفعشون کنیم! اما در مورد سه و چهار باید بررسی بشه که آیا قابل انجام است،یا نه
Choqok developer
|
Registered users: bartoloni, Bing [Bot], Google [Bot], Sogou [Bot]