![]() ![]()
|
KDE در مقابل گنوم و XFC و Open box به چه سخت افزار هایی نیاز داره و برای بهترین استفاده از چه سیستمی باید استفاده کرد ؟
|
![]() Registered Member ![]()
|
خب به طور کلی که کی دی ای و گنوم میزکار های پیشرفته تری هستند نسبت به بقیه ی میزکار ها و مدیر های پنجره و در نتیجه سیستم بالاتری هم نیاز دارند .
شابد بهتر بود سیستم خودت رو میگفتی تا بگم مشکلی خواهی داشت یا نه و یا شاید از اون بهتر این باشه که تست کنی !!! ![]() رم ۲۵۶ کافی هست اما خب خودت میدونی که هر رم سیستم چی بالاتر باشه، عملکرد سیستم بهتره ( پیشنهاد من رم ۱ گیگ هست ) از لحاظ سی پی یو هم شنیدم که روی قدیمی ها هم کار میکنه اما کار کردن با اینکه چطور کار کنه خیلی فرق میکنه ![]() از لحاظ گرافیکی هم بستگی داره که چه افکت هایی از سیستم رو بخوای فعال کنی |
![]() ![]()
|
سلام قرار بر اجرای خوب هست نه حداقلها که معمولا در سایتهای توزیعهای لینوکس مینویسند ;)
پیشنهاد من استفاده از حدود یک گیگ برای امور کلی و یا دو گیگ RAM برای اجرای قوی ;D و یک گرافیک حدود 128 و یا بالاتر ( nVIDIA رو ترجیح میدم ) در مورد سی پی یو هم بهتره از خانواده دو هسته ها باشه ( اینتل رو ترجیح میدم ) در مورد مودم دیال اپ بهتره مودمی با چیپ CONEXANT نوع HSF باشه برای مودم ADSL هر مودمی که پورت LAN داشته باشه همچنین در مورد کارت TV با چیپ 7130 باشه در مورد DVB کارد هم اسکای استار 2.8A و .... و یک رایتر DVD ! گرچه همه بستگی به کاربردتونم داره و کارایی که در روز میکنید وگرنه با سیستم خیلی معمولی هم میشه استفاده کرد گرچه به خاطر کندی و مسائل دیگه میتونه عصبی کننده باشه موفق باشی
Last edited by Anonymous on Mon Aug 03, 2009 5:57 pm, edited 1 time in total.
|
![]() ![]()
|
میشه یه مقایسه ای بین سخت افزار های مورد نیاز میز کار های مختلف انجام بدید ؟
من از رم 2 گیگ که 128 مگابایتش با گرافیک اینتل تقسیم میشه استفاده می کنم و cpu ام هم Celeron 1.73 و cache 1MB L2 هستش . آیا امیدی به استفاده عالی از Kde هست ؟ چه میز کاری مناسبه این سخت افزار که بهترین کارکرد رو داشته باشه و سرعتش هم بالا باشه ؟ اگه راههای خوبی برای بالا بردن سرعت KDE هم سراغ دارید به این تایپیک مراجعه کنین :http://forum.kde-ir.org/index.php/topic,11.0.html |
![]() ![]()
|
رم شما خوبه ولی مشگل کارت گرافیک اینتل هست که متاسفانه با هسته های فعلی مشگلاتی داره البته با اپدیت هسته به نسخه 2.6.30 و یا بالاتر مشگل حل میشه
Last edited by Anonymous on Tue Aug 04, 2009 9:23 am, edited 1 time in total.
|
![]() Registered Member ![]()
|
[quote="حسن حبیبی"]
رم شما خوبه ولی مشگل کارت گرافیک اینتل هست که متاسفانه با هسته های فعلی مشگلاتی داره البته با اپدیت هسته به نسخه 2.6.30 و یا بالاتر مشگل حل میشه [/quote] در هسته های جدید مشکل اینتل کلا حل شده ، در ضمن مزیت اینتل به بقیه اینه که سورس اون باز هست . البته مشکل زیادی هم نداشت فقط کمی کند بود، اونم فقط تو اوبونتو ۹.۰۴ ![]() آپدیت کردن کرنل هم که کاری نداره ، بسته های آماده شو میتونی نصب کنی ![]() |
![]() ![]()
|
[quote="maour"]
[quote="حسن حبیبی"] رم شما خوبه ولی مشگل کارت گرافیک اینتل هست که متاسفانه با هسته های فعلی مشگلاتی داره البته با اپدیت هسته به نسخه 2.6.30 و یا بالاتر مشگل حل میشه [/quote] در هسته های جدید مشکل اینتل کلا حل شده ، در ضمن مزیت اینتل به بقیه اینه که سورس اون باز هست . البته مشکل زیادی هم نداشت فقط کمی کند بود، اونم فقط تو اوبونتو ۹.۰۴ ![]() آپدیت کردن کرنل هم که کاری نداره ، بسته های آماده شو میتونی نصب کنی ![]() [/quote] اره خب سادست ولی گفتم اطلاع داشته باشن کلا ![]() |
![]() ![]()
|
|
Registered users: bartoloni, Bing [Bot], Google [Bot], Sogou [Bot]