![]() ![]()
|
اطلاعی از سخت افزار های جدیدی که در این نسخه ساپورت میشه ندارین ؟ تو نسخه ی قبلی مودمم رو نتونستم نصب کنم .با صفحه نمایش هم مشکل داشت . :'(
در ضمن سیستم مورد نیاز برای بهترین استفاده از اپن سوزه چیه ؟
Last edited by amir72 on Wed Jul 29, 2009 3:43 am, edited 1 time in total.
|
![]() ![]()
|
[quote="amir72"]
اطلاعی از سخت افزار های جدیدی که در این نسخه ساپورت میشه ندارین ؟ تو نسخه ی قبلی مودمم رو نتونستم نصب کنم .با صفحه نمایش هم مشکل داشت . :'( در ضمن سیستم مورد نیاز برای بهترین استفاده از اپن سوزه چیه ؟ [/quote] سلام در مورد مادربرد و کارت گرافیک و رم و سی پی یو که مشگلی نیست در مورد صفحه نمایش هم با تنظیم فایل xorg میشه درستش کرد مشگل در کل در همه لینوکسها در مورد ملحقات هست مثل مودم دیال اپ و یا کارتهای تلویزیونی که کمی وضع رو پیچیده میکنه خودم مودم دیال اپ زولتریکس با چیپ HSF دارم که لینوکسانت براش درایور میزاره ولی میدونم مودمهای با چیپ اینتل 536 هم خوب هستند برای مودمهای ADSL هم که اساسا مشگلی نیست اگر با پورت LAN متصل بشن موفق باشی |
![]() ![]()
|
منظورم از سیستمن مورد نیاز قدرت سیستم بود . اخه الان با رم 512 و سلرون 1.73 اپن سوزه خیلی کند کار میکنه . آیا با افزایش رم سرعت بهبود پیدا میکنه یا احتیاج به ارتقائ cpu و کارت گرافیک داره ؟
Last edited by Anonymous on Thu Jul 30, 2009 6:48 am, edited 1 time in total.
|
![]() ![]()
|
[quote="amir72"]
منظورم از سیستمن مورد نیاز قدرت سیستم بود . اخه الان با رم 512 و سلرون 1.73 اپن سوزه خیلی کند کار میکنه . آیا با افزایش رم سرعت بهبود پیدا میکنه یا احتیاج به ارتقائ cpu و کارت گرافیک داره ؟ [/quote] ram و کارت گرافیک از همه مهتره. cpu خوبه ولی بهتره رم حداقل ۱ گیگ باشه. |
![]() ![]()
|
بله خب کمک میکنه الان اون مشخصات که دارید خیلی ضعیف هست و باید ارتقا داده بشه و این امر یک خرید کلی رو شامل میشه
![]()
Last edited by Anonymous on Thu Jul 30, 2009 6:55 am, edited 1 time in total.
|
![]() ![]()
|
با عرض معذرت که اینقدر موضوع رو کش می دم .اگه رمم رو به 2 گیگ افزایش بدهم و بعد کارت گرافیک رو به 128 ( که با رم شیر میشه و از نوع intel X3100 می باشد ) می خواستم ببینم اصلا امیدی هست تا سرعت افزایش پیدا کنه یا به CPU و پردازش کارت گرافیک ربط داره ... :'( :'( :'( :'( یا با این سخت افزار gnome و XFC بهتره ؟؟؟؟؟؟
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]()
|
[quote="amir72"]
با عرض معذرت که اینقدر موضوع رو کش می دم .اگه رمم رو به 2 گیگ افزایش بدهم و بعد کارت گرافیک رو به 128 ( که با رم شیر میشه و از نوع intel X3100 می باشد ) می خواستم ببینم اصلا امیدی هست تا سرعت افزایش پیدا کنه یا به CPU و پردازش کارت گرافیک ربط داره ... :'( :'( :'( :'( یا با این سخت افزار gnome و XFC بهتره ؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() [/quote] رم ۲ گیگ خوبه ولی بهتره از کارت گرافیک اینتل دوری کنید چون در حال حاضر مشکلاتی از نظر سرعت داره. هر چند در نسخه های جدید کرنل لینوکس و درایور اینتل این مشکلات تا حدود زیادی حل شده ولی بهتره از کارت های گرافیک Nvidia یا ATI استفاده کنید. |
![]() ![]()
|
سلام دوستان
پیشنهاد میکنم بخش خاصی مختص سخت افزار در نظر گرفته بشه مخصوصا در ارتباط با توزیعهای KDE بیس پاینده باشید |
![]() Registered Member ![]()
|
[quote="Hosein-mec"]
[quote="amir72"] با عرض معذرت که اینقدر موضوع رو کش می دم .اگه رمم رو به 2 گیگ افزایش بدهم و بعد کارت گرافیک رو به 128 ( که با رم شیر میشه و از نوع intel X3100 می باشد ) می خواستم ببینم اصلا امیدی هست تا سرعت افزایش پیدا کنه یا به CPU و پردازش کارت گرافیک ربط داره ... :'( :'( :'( :'( یا با این سخت افزار gnome و XFC بهتره ؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() [/quote] رم ۲ گیگ خوبه ولی بهتره از کارت گرافیک اینتل دوری کنید چون در حال حاضر مشکلاتی از نظر سرعت داره. هر چند در نسخه های جدید کرنل لینوکس و درایور اینتل این مشکلات تا حدود زیادی حل شده ولی بهتره از کارت های گرافیک Nvidia یا ATI استفاده کنید. [/quote] به شدت از کارت های ATI دوری کنید و تا حد امکان nVidia تهیه کنید. درایورهای ATI کلی باگ دارند ولی nVidia ساپورت بهتری داره. پی نوشت : همین امروز سیستم را عوض کردم. کارت ATI من را زجر کش کرده بود !!! |
![]() ![]()
|
[quote="amir72"]
با عرض معذرت که اینقدر موضوع رو کش می دم .اگه رمم رو به 2 گیگ افزایش بدهم و بعد کارت گرافیک رو به 128 ( که با رم شیر میشه و از نوع intel X3100 می باشد ) می خواستم ببینم اصلا امیدی هست تا سرعت افزایش پیدا کنه یا به CPU و پردازش کارت گرافیک ربط داره ... :'( :'( :'( :'( یا با این سخت افزار gnome و XFC بهتره ؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() [/quote] سلام شما اگه رم رو ببرین روی دو گیگ با اون گرافیک شک دارم اصلا مشگلی باشه ;D خیلی هم روون و عالی اجرا میشه مساله کارتهای اینتل با هسته پیشفرض خانواده اوبونتو بوده و با اپدیت هسته حل شده و موردی نداره در مورد اوپن سوزه هم که ظاهرا کار میکنید مشگلی نیست شما بسادگی میتونید استفاده کنید موفق باشید ![]()
Last edited by Anonymous on Wed Aug 12, 2009 11:59 am, edited 1 time in total.
|
Registered users: bartoloni, Bing [Bot], Google [Bot], Sogou [Bot]