![]() ![]()
|
با سلام دوستان !
من از کوبونتوی ۹.۰۴ استفاده می کنم ، بسیاری اوقات که در حال استفاده از FireFox هستم و یا در Eclipse برنامه نویسی می کنم ( یعنی بیشتر در GTK ) کل KDE کرش می کنه و مجبورم که کل سیستم رو ریست کنم ! می خواستم بگم که این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه ؟! من خودم فکر می کنم به خاطر استفاده ی KDE از OpenGL برای جلوه های ویژه باشه. چون وقتی که برنامه های OpenGL رو کامپایل و اجرا می کنم ( ۱۰۰٪ ) این مشکل پیش می یاد. ممنون
Last edited by Hosein-mec on Thu Jul 30, 2009 2:10 pm, edited 1 time in total.
یک طرفدار متن باز
http://www.itnotes.info |
![]() ![]()
|
سلام
من روی سیتمم فدورا 10 دارم.که KDE 4.1 روش نصب بود و هیچ مشکلی نداشتم. و الان هم مدتی است که اونو آپدیت کردم و الان شده 4.2.2 و هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب کار میکنه. |
![]() ![]()
|
احتمالا باید یه bug باشه. به KDE 4.2.4 یا KDE 4.3 آپگرید کنید. شاید مشکلتون حل بشه.
در ضمن ممکنه از کارت گرافیک هم باشه. آخرین نسخه ی درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید. |
![]() Moderator ![]()
|
[quote="bahramwhh"]
با سلام دوستان ! من از کوبونتوی ۹.۰۴ استفاده می کنم ، بسیاری اوقات که در حال استفاده از FireFox هستم و یا در Eclipse برنامه نویسی می کنم ( یعنی بیشتر در GTK ) کل KDE کرش می کنه و مجبورم که کل سیستم رو ریست کنم ! می خواستم بگم که این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه ؟! من خودم فکر می کنم به خاطر استفاده ی KDE از OpenGL برای جلوه های ویژه باشه. چون وقتی که برنامه های OpenGL رو کامپایل و اجرا می کنم ( ۱۰۰٪ ) این مشکل پیش می یاد. ممنون [/quote] شما از نسخه ای از کی دی ای استفاده می کنید که به صورت پیشفرض بر روی کوبونتو ۹.۰۴ نصب هست . پیشنهاد می کنم کی دی ای خودتون رو به آخرین نسخه پایدار یعنی ۴.۲.۴ ارتقا بدین یا صب کنید تا چند روز آینده با انتشار نسخه ۴.۳ اون رو نصب کنید البته اگر کوبونتوی خودتون رو یه آپگرید کامل هم بکنید بی تاثیر نیست . معمولا خیلی از اشکالات تو همین آپگرید ها بر طرف می شه...
Think Free , Be Green
|
![]() ![]()
|
سلام عزیز
منم معتقدم باید اپگرید بشه پیشنهادم اپگرید به 4.3 هست که بزودی منتشر میشه اما اگر ضروری هست سریعا به 4.2.4 ارتقا بدید . موفق باشی
Last edited by Anonymous on Mon Jul 27, 2009 6:01 am, edited 1 time in total.
|
![]() Registered Member ![]()
|
[quote="bahramwhh"]
با سلام دوستان ! من از کوبونتوی ۹.۰۴ استفاده می کنم ، بسیاری اوقات که در حال استفاده از FireFox هستم و یا در Eclipse برنامه نویسی می کنم ( یعنی بیشتر در GTK ) کل KDE کرش می کنه و مجبورم که کل سیستم رو ریست کنم ! می خواستم بگم که این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه ؟! من خودم فکر می کنم به خاطر استفاده ی KDE از OpenGL برای جلوه های ویژه باشه. چون وقتی که برنامه های OpenGL رو کامپایل و اجرا می کنم ( ۱۰۰٪ ) این مشکل پیش می یاد. ممنون [/quote] عجیبه!تا حالا ندیدم بخاطر کرش کردن یه برنامه کل سیستم رو ریست کنن! احتمالا یکی از برنامهها مشکل داره! بهتره اون رو پیدا کنین! kde یک برنامهی کمکی در این زمینه داره که وقتی یکی از اجزای kde کرش میکنه، Backtrace اون رو تولید میکنه! و در واقع میفهمین چی مشکل داره، و با دادن اون به برنامهنویسش اون میفهمه که چه مشکلی وجود داره! البته با آپگرید ممکنه حل بشه! ممکنه نشه! بستگی داره این باگ حل شده باشه یا نه!
Choqok developer
|
![]() ![]()
|
مثل اینکه پست من رو خوب نخوندید !!
من که نگفتم برنامه کرش می کنه !! من گفتم کل KDE کرش می کنه و دیگه هیچ جوابی نمی ده ! با Upgrade موافقم ! ولی امان از نبود سرعت !! :'( این مشکل رو در چندین وبلاگ دیدم که کاربران دیگه هم باهاش برخورد داشتن ! گفتم بگم که شاید یه همدرد پیدا کنم. به هر حال ممنون از پاسخ هاتون .
یک طرفدار متن باز
![]() ![]()
|
[quote="bahramwhh"]
با سلام دوستان ! من از کوبونتوی ۹.۰۴ استفاده می کنم ، بسیاری اوقات که در حال استفاده از FireFox هستم و یا در Eclipse برنامه نویسی می کنم ( یعنی بیشتر در GTK ) کل KDE کرش می کنه و مجبورم که کل سیستم رو ریست کنم ! می خواستم بگم که این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه ؟! من خودم فکر می کنم به خاطر استفاده ی KDE از OpenGL برای جلوه های ویژه باشه. چون وقتی که برنامه های OpenGL رو کامپایل و اجرا می کنم ( ۱۰۰٪ ) این مشکل پیش می یاد. ممنون [/quote] منم این مشکلو داشتم قبلا. اما حالا این مشکل برام کمتره. دلیل اصلیش برای من Firefox 3 بود. خیلی رم رو میگرفت و CPU و Hard disk رو هم خیلی مشغول میکرد. پیشنهاد میکنم حتما به فایرفاکس ۳٫۵٫۱ مهاجرت کنید. البته از مخازن نصبش نکنید. از سایت موزیلا دریافتش کنید ![]() |
|
[quote="bahramwhh"]
مثل اینکه پست من رو خوب نخوندید !! من که نگفتم برنامه کرش می کنه !! من گفتم کل KDE کرش می کنه و دیگه هیچ جوابی نمی ده ! با Upgrade موافقم ! ولی امان از نبود سرعت !! :'( این مشکل رو در چندین وبلاگ دیدم که کاربران دیگه هم باهاش برخورد داشتن ! گفتم بگم که شاید یه همدرد پیدا کنم. به هر حال ممنون از پاسخ هاتون . [/quote] کل KDE هیچ مفهومی نداره! ویندوز که نیست! یا Plasma کرش میکنه اونجا! یا KWin کرش میکنه! شایدم هر دوی اینا! یا kded یا از این دست! که برای هرکدومش راهی هست! فقط وقتی که سرورX گیر میکنه! دیگه چارهی دیگهای نیست، دلیلش هم کنترل موس و کیبورد هست که دست سرورX است!
Choqok developer
|
![]() ![]()
|
[quote="mtux"]
کل KDE هیچ مفهومی نداره! ویندوز که نیست! یا Plasma کرش میکنه اونجا! یا KWin کرش میکنه! شایدم هر دوی اینا! یا kded یا از این دست! که برای هرکدومش راهی هست! فقط وقتی که سرورX گیر میکنه! دیگه چارهی دیگهای نیست، دلیلش هم کنترل موس و کیبورد هست که دست سرورX است! [/quote] خوبه ! ممنون از اینکه فهموندین که لینوکس ویندوز نیست ! ( بازم ممنون ! :'( ) منظورم از کل KDE هم Kwin و هم Plasma بود ! ( البته فکر کنم X کرش نمی کنه ! چون ماوس جواب می ده ! ) در ضمن وقتی می خوام که با استفاده از KPPP وصل بشم Plasma برای چند ثانیه متوقف می شه و یا پیغام Sorry می ده ولی این مشکلی ایجاد نمی کنه !
یک طرفدار متن باز
![]() ![]()
|
اگه یه دفعه دیدید کلا هیچی نتونستید بکنید و ماوس هم کار نکرد:
رو فشار بدید. تو محیط متنی که میاد، این دستور رو وارد کنید:
حالا دوباره Login کنید ![]() |
![]() Moderator ![]()
|
می شه بگید کارت گرافیک شما چیه ؟ من احتمال خیلی زیاد می دم که مشکل درایور گرافیک باشه...
Think Free , Be Green
|
|
[quote="bahramwhh"]
در ضمن وقتی می خوام که با استفاده از KPPP وصل بشم Plasma برای چند ثانیه متوقف می شه و یا پیغام Sorry می ده ولی این مشکلی ایجاد نمی کنه ! [/quote] این اشکال از درایور مودمتون هست. امیدوارم که درایور درست و درمون بیاد برای این مودمها! ![]()
mohi, proud to be a member of KDE forums since 2008-Oct.
|
![]() ![]()
|
من قبلا مشکل کرش سرورx رو داشتم ولی با آپگرید حل شد. الان مشکل اینه که بعضی وقت ها سرورx به شدت منابع مصرف میکنه و سیستم به شدت کند میشه . کسی برای حل این پیشنهادی داره؟ |
|
[quote="voltan"]
من قبلا مشکل کرش سرورx رو داشتم ولی با آپگرید حل شد. الان مشکل اینه که بعضی وقت ها سرورx به شدت منابع مصرف میکنه و سیستم به شدت کند میشه . کسی برای حل این پیشنهادی داره؟ [/quote] احتمالا چیپست کارت گرافیکت اینتل هست! که نسخهی کنونی کرنل اوبونتو با نسخهی کنونی X مشکلاتی دارن که اینطوریاس! یه راههایی پیشنهاد کردن واسش! اما مستقیم ترین راه استفاده از کرنل ۲٫۶٫۳۰ به بالا هست! چون گویا این مشکل رو توی اون رفع کردن!
Choqok developer
|
Registered users: bartoloni, Bing [Bot], Google [Bot], Sogou [Bot]