This forum has been archived. All content is frozen. Please use KDE Discuss instead.

به نظر شما KDE روی کدوم OS از نظر کارایی و پایداری

Tags: None
(comma "," separated)
پیام ابراهیمی
سلام... نمیخوام اینجا دیسترووار راه بیفته... فقط میخوام هر کی نظر خودشو بده و به نظر دیگران کار نداشته باشه... توی کدوم توزیع محیط KDE بهتر کار می کنه!

خودم سوزه رو انتخاب کردم هرچند کوبونتو توزیع اصلیمه.

Last edited by پیام ابراهیمی on Mon Sep 14, 2009 4:53 am, edited 1 time in total.

آدرس وبلاگم تغییر کرد.......
http://liniguy.wordpress.com
roozbehonline
Moderator
OS
تجربه ای که بین دیسترو ها Debian و Kubuntu و OpenSuse و Mandriva و Fedora داشتم بیش از همه Mandriva رو از نظر پایداری پسندیدم ولی از نظر کارایی و راحتی در استفاده و قدرت پکیح منیجر آنها Kubuntu رو ترجیح می دم .

Last edited by Anonymous on Sun Sep 13, 2009 5:29 pm, edited 1 time in total.

Think Free , Be Green
Hosein-mec
اگر بحث فقط در مورد خود KDE باشه , بهترین تجربه رو من با توزیع Sabayon داشتم حتی زمانی که KDE4 هنوز نیومده بود ( یعنی KDE 3.5 ) . یک دسکتاپ کاملا شخصی سازی شده و متفاوت با دسکتاپ پیش فرض kde , فوق العاده پایدار , فوق العاده مجهز ( انواع تم , آیکون , تصاویر پس زمینه , screensaver و ... ) و فوق العاده زیبا ... از ویژگی های sabayon 4.1 به همراه KDE 4.2.2 بود که من مدتی باهاش کار کردم. یکی دو هفته دیگه sabayon 5 هم منتشر میشه که حتما نصبش می کنم.

اما اگر به طور کلی ( روی هم رفته با در نظر گرفتن تمام عوامل به جز خود KDE ) بخوام نظر بدم با نظر روزبه موافقم. کوبونتو راحتترین توزیعی بوده که باهاش کار کردم. در واقع کوبونتو توزیع اصلی من در ۳ - ۴ سال اخیر بوده !

Image
bahramwhh
همون طور که دوستان گفتند ، من هم حدود ۱ ساله که دارم با کوبونتو کار می کنم.
وقتی هم که فدورا داشتم اصلا کاری به GNOME نداشتم و فقط با KDE کار می کردم !
واقعا کسی که حداقل یکبار با KDE کار کرده باشه حاضر نیست جاشو با هیچ چیز دیگه عوض کنه !

ولی به نظر من سبک بودن کوبونتو برای لپ تاپ ها خیلی خوبه ( که من روی لپ تاپ نصب کردم )

یک طرفدار متن باز
http://www.itnotes.info
amir72
از اونجایی که اپن سوزه حامی و توسعه دهنده ی KDE است و جدیدا با قرار دادن دسکتاپ KDE به عنوان دسکتاپ پیشفرض وقت بیشتری رو برای سازگاری سیستم عامل گذاشته و در واقع نیز می توان قدرت KDE رو در پیکربندی احساس کرد از نظر من بهترین توزیع با میز کار KDE ایست که تا کنون منتشر شده مخصوصا در نسخه 11.2 که هر چه میگذره پیشرفت این توزیع تمایان تر میشه  ;D ;D
voltan
من از کوبونتو استفاده میکنم و مشکلی ندارم ! به نظرم کوبونتو و سوزه و فدورا باید خیلی خوب باشن البته میمیت هم باید خوب باشه ولی تستش نکردم !
من فکر میکنم برای اکثر کاربر ها مخصوصا تازه کار ها و کسانیی که زیاد حرفه ای نیستن شاید کوبونتو مناسب تر باشه ولی فکر نکنم زیاد تفاوت داشته باشن
imported3-choxos
به نظر من این یک نگاه کاملا شخصیه و به علایق شخص خیلی بستگی داره. مثلا اگه یه اوبونتو کار بخواد به کی‌دی‌ای مهاجرت کنه، مسلما اولین انتخابش کوبونتو خواهد بود. چون دقیقا همون اوبونتو هست که کی‌دی‌ای روش نصب شده باشه ;) و دیگه لازم نیست که مثلا دستورات مدیر بستهٔ جدید رو حفظ کنه و از یادش نره ;)

در کل به نظر من، کی‌دی‌ای در openSuSE بهترین شکل کی‌دی‌ایه. اگه یه نفر با اون کار کرده باشه و قبلا مثلا با کوبونتو، تفاوت‌های جزئی و جالبش رو می‌فهمه ;) به همین دلیل هم هست که openSuSE انتخاب اول کی‌دی‌ای شده ;)
imported3-Ahmad
من تجربه کار با kde روی فدورا ، اوبنتو ، سوزه و سابایون رو داشتم... به نظر من پایداری روی دو توزیع سابایون و سوزه مخصوصا بالاست.  :)
imported3-Ahmad
:اش تو نظر سنجی سابایون رو هم جدا میذاشتید  :(
Hosein-mec
[quote="Ahmad"]
:اش تو نظر سنجی سابایون رو هم جدا میذاشتید  :(
[/quote]

موافقم ولی حالا میتونی گزینه ی " توزیع های لینوکس دیگر " رو انتخاب کنی ...  ;)

Image
zarei
Registered Member
OS
من از Suse, Fedora 3, Kubuntu استفاده کرده ام. در حال حاظر هم از Kubuntu استفاده می کنم.
در مدت کوتاهی که از Suse استفاده می کردم فکر کنم که بیشتر پایدار بود. (مخصوصا حالا که KDE محیط پیش فرض شده و تیم KDE از این محیط برای توسعه استفاده می کنند)
ولی در حال حاظر به خاطر برنامه های موجود و راحتی از Kubuntu استفاده می کنم.
moshtaghi
منم که نظرم روی OpenSUSE هست. دلایل زیادی هم هست! که اگه از همه جز یکی بگذریم، بارزترینش اسپانسر بودن OpenSUSE برای پروژه KDE! که خودش خیلیه!!! برای نمونه هم می‌تونید این نسخه (OpenSUSE 11.1 KDE4) رو که بصورت دیسک زنده هست امتحان کنید و پایداری و کانفیگ واقعی رو به چشم ببینید. همونطور که می‌دونید این دستپخت مشترک تیم توسعه OpenSUSE  و KDE هست.
bahramwhh
نظری که من نسبت به توزیع‌هایی که نسخه‌های Enterprise و Free رو به صورت جداگانه ارایه می‌دن مثل RedHat و همین Novel اینه که اینا بیشتر تلاش خودشون رو در نسخه‌ی سازمانی خودشون صرف می‌کنند ولی توزیع‌هایی مثل Ubuntu فقط روی نسخه‌ی رایگان کار می‌کنند که فکر می‌کنم کیفیت اونها بیشتر باشه .

این نظر شخصی منه اگه اشتباه می‌کنم لطفا بگید !

یک طرفدار متن باز
http://www.itnotes.info
پیام ابراهیمی
[quote="bahramwhh"]
نظری که من نسبت به توزیع‌هایی که نسخه‌های Enterprise و Free رو به صورت جداگانه ارایه می‌دن مثل RedHat و همین Novel اینه که اینا بیشتر تلاش خودشون رو در نسخه‌ی سازمانی خودشون صرف می‌کنند ولی توزیع‌هایی مثل Ubuntu فقط روی نسخه‌ی رایگان کار می‌کنند که فکر می‌کنم کیفیت اونها بیشتر باشه .

این نظر شخصی منه اگه اشتباه می‌کنم لطفا بگید !
[/quote]
درسته... خودم با اینکه با کوبی راحت ترم و از کوبی استفاده می کنم سوزه رو انتخاب کردم... بحث من این نیست که کدوم سیستم عامل بهتره... چون اهداف توزیع ها با هم فرق می کنه ما توزیع لینوکس بهتر و بدتر نداریم... اما منظور من فقط اینه که KDE روی کدوم توزیع بهتر کانفیگ شده و کمتر کرش داره!

Last edited by پیام ابراهیمی on Thu Sep 17, 2009 1:11 pm, edited 1 time in total.

آدرس وبلاگم تغییر کرد.......
http://liniguy.wordpress.com
miuzen
Registered Member
OS

Bookmarks