![]() ![]()
|
سلام
من دارم chakra رو دانلود میکنم که نصب کنم . ( این نسخه رو : http://chakra-project.org/download-iso.html#download از تورنت ) اول از همه اگه ممکنه بهم بگید که دارم فایل های درست رو دانلود میکنم یا نه دوم هم میخوام بدونم دستوراتش برپایه دبیانه یا فرق داره ؟ اگه مرجعی میشناسید که یه سری دستور ساده رو توش داره لطفا به من معرفی کنید همینطور چند مخزن نرم افزاری و اطلاعاتی که فکر میکنید برای یه آدم غیر حرفه ای مناسبه ( من الان کوبونتو دارم ) |
![]() ![]()
|
و یه سوال دیگه
من یه پارتیشن home جدا دارم . تنظیمات برنامه ها و kde بدون مشکل منتقل میشه ؟ |
![]() Moderator ![]()
|
اگر از اون صفحه دارید دانلود می کنید بله ! لینکش درسته ٫ از طرفی اگر براتون مقدوره نسخه DVD رو دانلود کنید چون بر خلاف کوبونتو اختلاف خیلی زیادی بین CD و DVD اون از نظر حجم نرم افزارهای موجود در اون هست .
دستورات چاکرا بر پایه توزیع ArchLinux هستش که چاکرا از اون انشعاب گرفته و می شه گفت اختلافاتی با دبیان بیس ها از نظر مدیریت بسته ها و.... داره بهترین مرجع فعلا ویکی سایت های رسمی chakra و Archlinux هست که از لینک های زیر در دسترس است ولی تا دو سه روز آینده سایت پشتیبانی فارسی چاکر از آدرس chakra-project.ir در دسترس خواهد بود http://wiki.archlinux.org http://wiki.chakra-project.org تنظیماتتون هم متاسفانه چون چاکرا از نسخه بهینه شده ای از KDE به نام KDEmod بهره می بره تقریبا بی استفاده هستش ! چون تنظیمات به جای شاخه .kde توی شاخه .kdemod4 ذخیره می شه... ولی بقیه تنظیمات خارج از .kde قابل استفاده برای چاکرا هم هست ! مثل تنظیمات فایرفاکس که در .mozilla ذخیره می شه... سوال دیگه ای باشه من در خدمت هستم
Think Free , Be Green
|
![]() ![]()
|
آقا دستت درد نکنه
دارم نسخه دی وی دی رو دانلود میکنم فکر کنم تا یکی دو ساعت دیگه تموم بشه ! اگه برسم امروز نصبش میکنم وگرنه آخر هفته ! |
![]() ![]()
|
خوب من نصب کردم
چند تا مشکل هست در ظاهر ۱- من هیچ کاری نمیتونم با shaman بکنم یعنی هیچ پکیچی رو دانلود نمیکنه ۲- بعد از خذف کوبونتو و نصب چاکرا بوت ویندوزم خراب شده . پیشنهادی برای درست کردنش دارید؟ |
![]() ![]()
|
[quote="voltan"]
خوب من نصب کردم چند تا مشکل هست در ظاهر ۱- من هیچ کاری نمیتونم با shaman بکنم یعنی هیچ پکیچی رو دانلود نمیکنه ۲- بعد از خذف کوبونتو و نصب چاکرا بوت ویندوزم خراب شده . پیشنهادی برای درست کردنش دارید؟ [/quote] سلام ۱- شامن در این نسخه عملکرد مناسب و خوبی نداره. این برنامه هنوز به نسخه پایدار نرسیده و در حال توسعه هست. بهتون پیشنهاد می کنم تا زمانی که شامن آماده ی استفاده بشه ، از این فرصت استفاده کنید و دستورات پکیج منیجر pacman در ترمینال رو خوب یاد بگیرید که کار کردن باهاش خیلی راحت و لذت بخش هست ! البته شما میتونی نسخه ی آزمایشی جدیدی از Shaman 2 رو که عملکرد نسبتا بهتری نسبت به نسخه ی فعلی در چاکرا آلفا ۴ داره ، با دستور زیر نصب کنی:
۲- یکی از مشکلات فعلی چاکرا آلفا ۴ عدم شناسایی سایر توزیع ها و سیستم عامل ها توسط گراب هست. اگر اوبونتو یا کوبونتو ۹.۱۰ رو داشتید میتونستید با تعمیر گراب ۲ از طریق این راهنما ، مشکل رو حل کنید. ولی الان باید دستور زیر رو اجرا کنید:
و خط های زیر رو به انتهای فایل اضافه کنید:
در خط سوم hd0,0 اشاره به اولین پارتیشن هارد شما داره که ویندوز در آن نصب است. اگر ویندوز به عنوان مثال در پارتیشن دوم نصب هست آن را به hd0,1 تغییر بدید و به همین ترتیب ... ------------ به نظر میاد شما این مطلب من رو در مورد چاکرا نخوندید ! پیشنهاد می کنم یک بار کامل بخونیدش ...
Last edited by Hosein-mec on Wed Dec 23, 2009 11:13 pm, edited 1 time in total.
|
![]() ![]()
|
سلام
مواردی رو که بالا گفته بودید انجام دادم و مشکلم حل شد ! به نظرم کار کردن توی ترمینال خیلی از shaman نسخه ۲ بهتره :دی ! بوت ویندوز هم درست شد فقط یه سوال در مورد آپدیت سیستم . این سیستم فعلی حداقل برای من اینطوریه که نشون نمیده چقدر از فایل ها دانلود شده و چقدر دیگه باید دانلود بشه فقط مینویسه در حال دانلود میشه لطف کنید دستور مربوط آپدیت و آپگریت سیستم رو برام بگذارید که از توی ترمینال انجام بدم ؟ من نتونستم توی ویکی پیداش کنم |
![]() ![]()
|
من با این دستور تست کردم
pacman -Syu حدود ۶۵۰ مگ میخواست دانلود کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Registered users: bartoloni, Bing [Bot], Google [Bot], Sogou [Bot]