Topic locked

BugWeek Session 0 - Plasma Desktop

User avatar tampakrap
Registered Member
Posts
5
Karma
0
OS
My system: kde 4.4 (4.3.86) nvidia-driver 190.53 xorg 1.7 (everything provided by gentoo ebuilds, even kde)
Bugs with a * at the end indicate that I'll write a comment at the bug if I get the OK

batch 6

Bug #194374 can't reproduce in 4.4, probably fixed *
Bug #194447 valid
Bug #195064 I can't compile the code, probably something is messed in my system (later or someboy else takes it)
Bug #195762 can't reproduce, the user needs to be checked with kde 4.4 *
Bug #195890 can't reproduce, the user needs to be checked with kde 4.4 *
Bug #195996 can't reproduce, the user needs to be checked with kde 4.4 *
Bug #195998 i recall this bug with 4.3 branch, iirc it is a Qt issue, users need to check with qt 4.6 and/or kde 4.4 *
Bug #196003 can't check, but user has a very old kde version, needs to be checked with 4.4 *
Bug #196052 valid
Bug #196631 can't reproduce in 4.4, probably fixed *

batches by others that need dual screen testing

batch 3

Bug #188812 can't reproduce with xorg 1.7 and nvidia, plus c6 indicates this is fixed *
Bug #189279 seems similar to previous one, can't reproduce with nvidia (no intel here) *
Bug #189324 i think this is an old nvidia driver bug, can't reproduce with 4.4 *
Bug #190129 i can't reproduce but my system is screen resolutions are very different from the user's (no widescreens), probably valid, still needs to be checked with 4.4 and newer xorg / nividia drivers *

batch 4

Bug #191901 can't reproduce, probably fixed, needs to be checked with 4.4 *
Bug #192734 can't reproduce, probably fixed, needs to be checked with 4.4 *
Bug #192736 can't reproduce, probably fixed, needs to be checked with 4.4 and newer xorg / nvidia drivers *
Bug #193020 reproducable (WOW!)

batch 1

Bug #183122 can't reproduce, needs to be checked with 4.4 *
Bug #183280 reproducable, but no need to add comment
Bug #183660 i think this is a very old bug, needs to be checked with 4.4 and newer xorg / nvidia drivers *
Bug #183873 can't test, i can suggest user to check with 4.4 *

batch 9

Bug #199851 can't test, but i remember that a friend had the same problem with different screen resolutions, needs to be checked with 4.4 *

batch 2

Bug #186619 not a bug but a wish, when both screens are in folder view mode, only one of them to show the icons

batch 11

Bug #201401 probably fixed, needs to be checked with 4.4 *

I'll take a look at the twitter/laptop bugs of batch 11 as well


User avatar ComputerDruid
Registered Member
Posts
4
Karma
0
OS
Taking batch 13

Batch 13:
Bug 202912: D. Strangely enough I was about to report this myself...
Bug 202974: B. Needs more information, but might need to be recategorized as a kwin bug. It might not even be a bug at all. UPDATE: Reporter doesn't care enough anymore to retest. Can be closed now.
Bug 203103: D. Still present. Problem with the way it was designed.
Bug 203131: A. Bug seems to be resolved.
Bug 203150: E. Can't confirm as I have plasma built without googlegadgets
Bug 203164: D. Can reproduce.
Bug 203240: B. Seems untestable.
Bug 203241: B. Similarly untestable (same reporter, problem might be related)
Bug 203331: E. Can't test, needs multiple monitors
Bug 203383: A. I can't reproduce, seems fixed.

Can someone pick up Bug 203331 since it needs multiple monitors, and Bug 203150 since it needs google gadgets?

Last edited by ComputerDruid on Mon Jan 04, 2010 3:49 am, edited 3 times in total.
User avatar rgreinho
Registered Member
Posts
5
Karma
0
OS
I'll take the 14th.

Results:
203389: A. It works fine for me.
203462: D. I could reproduce the bug.
203482: A. It works fine for me.
203540: A. It works fine for me.
203595: A. It works fine for me.
203764: D. I could reproduce the bug.
203795: E. Multiple monitor required
203832: D. I could reproduce the bug.
203836: A. It works fine for me.
203857: E. Multiple monitor required

Last edited by rgreinho on Mon Jan 04, 2010 4:19 pm, edited 1 time in total.
jaafar
Registered Member
Posts
2
Karma
0
OS
Batch 12 (shared with lliehu)
Bug 202225: B. Need more detail and a good test case.
Bug 202227: D. I could reproduce in trunk
Kolia
Registered Member
Posts
22
Karma
0
OS
Batch 15 here

203888 E: I can not stress it a lot because my laptop won't support 40 open windows. But I notice that already with a few windows opened, and when switching desktop, the taskbar is not updated as fast as the desktop itselft. So it might take a few seconds with dozens of opened windows.
203924 E: Can reproduce. But the point is that there is no consensus on what is the expected behavior attached to "windows can cover" :)
203931 D: Can reproduce. Posted a comment.
204007 E: Can not test, Ark is crashing in my environment :/
204027 E: Can not reproduce, KGet does not start downloading in my environment :/
204105 A: Can not reproduce. Posted a comment to ask user to try again since the report is a few months old.
204183 C: Can not reproduce. Maybe a duplicate of https://bugs.kde.org/180640 even if it does not seem as instantly as this one.
204371 A: Can not reproduce, posted a comment.
204394 A: Can not reproduce. Posted comment to ask user to try again since the report is a few months old. --> he answers that he stills experience it partially with KDE 4.3.4. He should try with KDE 4.4
User avatar Dario_Andres
Mentor
Posts
67
Karma
3
OS
Let's declare the end of the working days of the first BugWeek session!
I will start organizing and writing the summary report of the work.

In the meanwhile, please, give us feedback about the experience o)

See you soon!

 
Topic locked

Bookmarks



Who is online

Registered users: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], ipwizard, jensw, ro, semanty, Sogou [Bot], stephenesseenyne, Yahoo [Bot]