Reply to topic

K3B cannot find normalize-audio???

User avatar crazy bird
Registered Member
Posts
2
Karma
0
OS

K3B cannot find normalize-audio???

Fri Dec 30, 2011 10:28 pm
Hi there,

I have a question: i installed normalize-audio and K3B under Ubuntu 10.04.3. But when i go to the configuration (Settings > configure K3B) then the program's tab shows that K3B cannot find normalize-audio. See also the screen-shots.

screenshot 1
http://img194.imageshack.us/img194/4932/instellingenk3b00130122.png
screenshot 2
http://img155.imageshack.us/img155/4932/instellingenk3b00130122.png
screenshot 3
http://img215.imageshack.us/img215/4932/instellingenk3b00130122.png
screenshot 4
http://img600.imageshack.us/img600/6199/selectie001301220112308.png


Screenshot 4 shows that the tool is installed under /usr/bin/. Why does K3B detect the tool normalize-audio? Is there a solution for it?

Many thanks in advance!

--------------------------------------------------
Handy site for Ubuntu users:
https://sites.google.com/site/tipsandtricksforubuntu/
--------------------------------------------------
User avatar google01103
Manager
Posts
6668
Karma
25
bug in Kubuntu http://kubuntuforums.net/forums/index.p ... =3117620.0

fix http://machine-cycle.blogspot.com/2011/ ... n-k3b.html

2nd post above says it was officially fixed but no mention of which Kubuntu or KDE versions were affected


OpenSuse Leap 42.1 x64, Plasma 5.x

User avatar crazy bird
Registered Member
Posts
2
Karma
0
OS

 
Reply to topic

Bookmarks



Who is online

Registered users: Baidu [Spider], Bing [Bot], BobF, Daphazard, DeathTBO, DeMus, Google [Bot], kdetefo, Majestic-12 [Bot], raphaelra, Samiur, Sogou [Bot], TheBeheader, tomangelo, vilmasolo, YaCy [Bot], Yahoo [Bot]