Reply to topic

Baloo not indexing correctly

jtibrewala
Registered Member
Posts
6
Karma
0

Baloo not indexing correctly

Mon Sep 18, 2017 5:07 pm
Whenever I start baloo, I am getting the following error ...

kubuntu@kubuntu-ThinkPad-L460:~$ balooctl start
kubuntu@kubuntu-ThinkPad-L460:~$ org.kde.baloo: "/home/kubuntu"
org.kde.baloo: "/media/kubuntu/PLAY"
org.kde.baloo: "/media/kubuntu/WORK"
Power state changed
mdb.c:2065: Assertion 'rc == 0' failed in mdb_page_dirty()
KCrash: Attempting to start /usr/bin/baloo_file from kdeinit
sock_file=/run/user/1000/kdeinit5__0
KCrash: crashing... crashRecursionCounter = 2
KCrash: Application Name = baloo_file path = /usr/bin pid = 372
KCrash: Arguments: /usr/bin/baloo_file
KCrash: Attempting to start /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libexec/drkonqi from kdeinit
sock_file=/run/user/1000/kdeinit5__0
QSocketNotifier: Invalid socket 4 and type 'Read', disabling...
QSocketNotifier: Invalid socket 8 and type 'Exception', disabling...
QSocketNotifier: Invalid socket 7 and type 'Read', disabling...
QSocketNotifier: Invalid socket 14 and type 'Read', disabling...

As a result, I am no longer able to get any search results in krunner. Please advice.
jtibrewala
Registered Member
Posts
6
Karma
0

Re: Baloo not indexing correctly

Sun Oct 08, 2017 8:06 pm
Bump! Anybody have a clue what to do here?
ozone
Registered Member
Posts
12
Karma
0

Re: Baloo not indexing correctly

Wed Nov 22, 2017 3:20 pm
It seems you are not alone:
https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=362222

But to be actually sure your issue is the same we would need a backtrace from DrKonqi.

 
Reply to topic

Bookmarks



Who is online

Registered users: 1ykos, Baidu [Spider], Bing [Bot], bionan, boudewijn, Exabot [Bot], Google [Bot], JesusM, johnguicar, La Ninje, Majestic-12 [Bot], paulus3005, SleepySapphy, Sogou [Bot], Yahoo [Bot]