Reply to topic

Nederlandse Linux Gebruikers Groep

rvansleen
Registered Member
Posts
1
Karma
0

Nederlandse Linux Gebruikers Groep

Wed Jul 24, 2013 2:22 pm
Hallo!

Onlangs heb ik onderstaande tekst naar een aantal e-mailadressen van vermoedelijke Nederlandse KDE community voorttrekkers gestuurd. Helaas heb ik nog geen antwoord gekregen en daarom probeer ik het via dit forum.

De Nederlandse Linux Gebruikers Groep (NLLGG) is een vereniging die ruim 15 jaar voor en door Linux- en open source-liefhebbers op verschillende manieren activiteiten organiseert. Het belangrijkste doel hiervan is het delen van kennis en ervaring. Dit doen we regelmatig ook met andere Nederlandse communities.

Daarom deze e-mail, want we willen graag meer communities betrekken. In welke vorm dat plaats vindt is mede afhankelijk van de community in kwestie. Daarnaast staan we open voor ideeen die mogelijk leiden tot toffe uitwisselingen of samenwerkingsprojecten.

Op dit moment verzamelen we diverse evenementen voor op onze website en in onze nieuwsbrief. Verder bieden we plekken aan op onze bijeenkomsten* voor stands en zijn lezingvoorstellen over uiteenlopende onderwerpen
altijd gewenst.

Ik hoor graag wat jullie er van denken, vragen en opmerkingen, alles is welkom!

Met vriendelijke groet,
Rutger van Sleen
Voorzitter Nederlandse Linux Gebruikers Groep
http://nllgg.nl - irc://irc.oftc.net/#nllgg
https://facebook.com/pages/NLLGG - https://twitter.com/#!/NLLGG

* Onze bijeenkomsten zijn doorgaans eens in de twee maanden, behalve in augustus (vanwege de zomervakantie). Dit jaar wijken we iets van het gewone schema af na de zomervakantie, op 21 september vieren we Software Freedom Day en op 26+27 oktober verzorgen wij lezingen op T-Dose (http://t-dose.org/).

Reply to topic

BookmarksWho is online

Registered users: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], kevingillmore, kkmks, lesturner, lshoravi, pandiloko, Sogou [Bot], tburke, tonaxxl