Reply to topic

Konqueror bookmark problems

ianjo
Registered Member
Posts
14
Karma
0

Konqueror bookmark problems

Sun Oct 19, 2008 10:07 am
I switched to using Konqueror to do all my browsing on my 'work' machine, and I've been wrestling a lot with things like the bookmarks system.

Since my list of problems is kinda big I've blogged about it here: http://knuxblog.blogspot.com/2008/10/on ... owser.html .

Is anyone out there using only konqueror full-time? Do you have any tips to solve its shortcomings?
For example, is it possible to tell konqueror to use webkitpart by default for some sites, while generally using khtml for all the others?


ianjo, proud to be a member of KDE forums since 2008-Oct.
User avatar Blizzz
Registered Member
Posts
161
Karma
0
OS

RE: Konqueror bookmark problems

Sun Oct 19, 2008 11:04 pm
Which version of konqueror do you refer to?


Image
User avatar bcooksley
Administrator
Posts
19765
Karma
87
OS

RE: Konqueror bookmark problems

Mon Oct 20, 2008 3:26 am
At least in KDE4 you can add a bookmark in a particular folder like so:
Bookmarks -> $FOLDER_NAME -> Add Bookmark which will add the site as a bookmark in the folder $FOLDER_NAME.


KDE Sysadmin
[img]http://forum.kde.org/content/bcooksley_sig.png[/img]
ianjo
Registered Member
Posts
14
Karma
0

RE: Konqueror bookmark problems

Mon Oct 20, 2008 8:59 am
Blizzz: I'm using konqueror from KDE 4.1.2 (but trunk is mostly the same).

Also, yeah I can add a bookmark directly in a folder, but I'm not very used to doing that. Guess I'll have to :)

And that reminds me of something I forgot to mention also: you can't drag a url inside a folder on the toolbar.


ianjo, proud to be a member of KDE forums since 2008-Oct.

 
Reply to topic

Bookmarks



Who is online

Registered users: Baidu [Spider], Bing [Bot], boudewijn, Google [Bot], iforce73, joelong, pospiech, robgriff444, Skrachen, somebody, Yahoo [Bot]