Reply to topic

Simon and stdin

pault
Registered Member
Posts
5
Karma
0

Simon and stdin

Fri May 08, 2015 2:23 pm
SuSE 13.1. Likely a dumb question, I've read the handbook, but how can I use Simon to output words to stdin. For example, to a Konsole command line, or my Java application? Thanks, Paul
pault
Registered Member
Posts
5
Karma
0

Re: Simon and stdin

Sat May 09, 2015 1:39 pm
Still flailing. Now trying Sam and starting with "Modify Simon's model". Going to "Build model" and then the "Create model" tab, with "Build model" I get the error box "The Julius related grammar tools mkfa and dfa_minimize cannot be found". dfa_minimize can be run from a Konsole command, but mkfa is not found. What to do? Thanks, Paul
bedahr
Moderator
Posts
141
Karma
0
OS

Re: Simon and stdin

Tue Jun 16, 2015 7:28 pm
Did you install Julius?

You can communicate with your application through Simon's various command plugins. Please refer to the handbook.

Best regards,
Peter

 
Reply to topic

Bookmarks



Who is online

Registered users: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], JesusM, legomaniac, smankowski, YaCy [Bot]