Reply to topic

Kdenlive 0.9.6 with Mac OS X 10.7

zito74
Registered Member
Posts
1
Karma
0

Kdenlive 0.9.6 with Mac OS X 10.7

Thu Aug 15, 2013 6:14 am
Hello

I've been using Kdenlive 0.9.2 with my Mac.
I tried to upgrade to new Kdenlive 0.9.6. I tried different ways. I uninstalled all the ports I had and reinstalled kdenlive and its dependents ports.
It seems that Kdenlive 0.9.6 is installed but when opening Kdenlive doesn't launch.
I checked my process listing and it seems to be OK.
56 ?? Ss 0:00.01 /opt/local/bin/dbus-daemon --system --nofork
361 ?? S 0:00.01 /opt/local/bin/dbus-daemon --nofork --session
398 s000 S+ 0:00.00 grep dbus

391 ?? Ss 0:00.03 /Applications/MacPorts/KDE4/kdeinit4.app/Contents/MacOS/kdeinit4 -psn_0_122910 --nofork
393 ?? U 0:00.04 /opt/local/lib/kde4/libexec/klauncher --fd=8
396 s000 R+ 0:00.00 grep kde

Does anybody experienced similar problem?
Thanks for your inputs.

Best regards

zito74
asafm
Registered Member
Posts
2
Karma
0
Same goes here with 10.8 (Mountain Lion)
ilushka
Registered Member
Posts
1
Karma
0
removing gavl helped me: 'sudo port uninstall -f gavl'

here is more info: http://mac-os-forge.2317878.n4.nabble.c ... 20900.html

 
Reply to topic

Bookmarks



Who is online

Registered users: ab4bd, Baidu [Spider], BeS, Bing [Bot], Exabot [Bot], GeekQuack, ggael, ghevan, Google [Bot], google01103, igorm, jensreuterberg, kainz.a, maarten, mmistretta, Nuc!eoN, orbmiser, plfiorini, scummos, searchfgold6789, SecretCode, Steve T, TheraHedwig, Uri_Herrera, vblazquez, Yahoo [Bot]