Reply to topic

Notifications not working

tharrrk
Registered Member
Posts
2
Karma
0

Notifications not working

Mon Sep 04, 2017 1:19 pm
Hi there,
Does anybody have the same problem as I do?
My notifications with KDE/Neon stopped working at all. I mean desktop notifications.
I see plasmashell is registered with dbus at org.freedesktop.Notifications but whenever I do notify-send "abc" "def" nothing happens :(
No other notification daemon could have been registered as well so I've just backed up and truncated /usr/share/dbus-1/services/org.kde.plasma.Notifications.service and installed xfce4-notificationd.
Would like to know if that is just my setup or more people are affected.
And if there are any logs I could go through that would be nice to know.

Cheers,
Tharrrk
AnthonyBEarles
Registered Member
Posts
1
Karma
0

Re: Notifications not working

Thu Sep 07, 2017 11:05 am
I have the same issue after instealling KDE Neon LTS.

So far the only solution I can find is to do:

sudo apt install --reinstall notification-daemon

Then to log out and back into the desktop.

I suspect it's just a case of the daemon not running at startup as it works fine once it's running after doing the above.
User avatar Mte90
Registered Member
Posts
108
Karma
0
OS

Re: Notifications not working

Wed Sep 13, 2017 8:26 am
I have a different problem...

An example of what I get: https://imgur.com/a/rV47X

The blank line happen with everything so for my the notifications system is like broken, and I have no idea where to start to debug because on cli I don't get any errors.

I cannot find an error in console or other suggestions about the issue...


http://www.mte90.net/

Linux Counter.li #482442

 
Reply to topic

Bookmarks



Who is online

Registered users: Baidu [Spider], Bing [Bot], BobF, Daphazard, DeathTBO, DeMus, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], raphaelra, rwayland, Samiur, Sogou [Bot], TheBeheader, vilmasolo, YaCy [Bot], Yahoo [Bot]