Reply to topic

skype not runing well

ipavel
Registered Member
Posts
3
Karma
0

skype not runing well

Sun Aug 25, 2013 6:21 pm
hi, I also got a problem with skype, just installed yesterday kubuntu 13.04, sound works good, installed skype and on calls I can't hear anybody, and skype crashes a lot, can anybody please tell me what can i do?
User avatar google01103
Manager
Posts
5833
Karma
20
OS

Sun Aug 25, 2013 7:23 pm
please attempt to place your posts in an appropriate sub-forum, Forum Feedback is not appropriate for this query

Skype is not KDE sw, so I'm not sure this is the best place for you post - Kubuntu or Skype may be more beneficial

Are there any crash messages? a Skype log file? maybe in ~/xsession-errors? some hint of what might be happening

maybe join this thread viewtopic.php?f=230&t=107652&start=30


OpenSuse 13.2 x64, KDE 4.14.x & Plasma 5.x

ipavel
Registered Member
Posts
3
Karma
0

Re: skype not runing well

Sun Aug 25, 2013 7:44 pm
thanks and sorry, I'm kinda new to linux, so don't know much about this, aand as u might see i posted on that thread but was adviced to start a new topic, thanks anyway
User avatar google01103
Manager
Posts
5833
Karma
20
OS

Re: skype not runing well

Sun Aug 25, 2013 7:52 pm
Yeah, that wasn't a similar issue as that thread was accessing Skype thru Telepathy and you're running Skype - my bad


OpenSuse 13.2 x64, KDE 4.14.x & Plasma 5.x

User avatar google01103
Manager
Posts
5833
Karma
20
OS

Re: skype not runing well

Sun Aug 25, 2013 8:00 pm


OpenSuse 13.2 x64, KDE 4.14.x & Plasma 5.x


 
Reply to topic

Bookmarks



Who is online

Registered users: Baidu [Spider], Bing [Bot], claydoh, francescor, Google [Bot], La Ninje, orbmiser, Steve Guilford, torpak, userkde, valoriez, vayu, whatthefunk, Yahoo [Bot]