Reply to topic

Openoffice, Plasma and the new Nvidia-Beta 180.08

User avatar widux
Registered Member
Posts
64
Karma
1
OS
Hi,

don't know if this is the right place to post this, but everyone having problems with openoffice and plasma with NVIDIA-drivers - it seems that the new beta-NVIDIA-driver 180.08 fixes the "ugly-panel-with-KDE4-compositing-and-oppenoffice bug". Maybe someone can test this!

Greez w.


Scholars.de
sidux "aether" KDE 4.2.4
Kernel: 2.6.30-1-686
Box: Lenovo 3000 N100
Graphics: nVidia G72M [Quadro NVS 110M/GeForce Go 7300] - NVIDIA 185.18.14
WLAN: Intel PRO/Wireless 3945ABG

widux, proud to be a member of KDE forums since 2008-Oct.
User avatar aseigo
KDE Developer
Posts
124
Karma
2
i've heard the same thing myself; Sebastian Kugler has been testing this driver with Plasma and has reported excellent results across the board. perhaps we're finally past the nVidia-and-plasma uglyness days! =)


aseigo, proud to be a member of KDE forums since 2008-Oct.
User avatar widux
Registered Member
Posts
64
Karma
1
OS
aseigo wrote:i've heard the same thing myself; Sebastian Kugler has been testing this driver with Plasma and has reported excellent results across the board. perhaps we're finally past the nVidia-and-plasma uglyness days! =)

Yep, no problems here with oo.org anymore! Additionally, other desktop-effects work smoother ;)
Thanx for confirming!


Scholars.de
sidux "aether" KDE 4.2.4
Kernel: 2.6.30-1-686
Box: Lenovo 3000 N100
Graphics: nVidia G72M [Quadro NVS 110M/GeForce Go 7300] - NVIDIA 185.18.14
WLAN: Intel PRO/Wireless 3945ABG

widux, proud to be a member of KDE forums since 2008-Oct.
Kryten2X4B
Registered Member
Posts
911
Karma
4
OS
aseigo wrote:i've heard the same thing myself; Sebastian Kugler has been testing this driver with Plasma and has reported excellent results across the board. perhaps we're finally past the nVidia-and-plasma uglyness days! =)


Not quite there yet, but getting there. Or maybe it's just my "weird" setup of a combination of a beta of the distro (OpenSUSE 11.1) plus (pre-)beta of KDE 4.2 (4.1.72) that does it...OpenOffice 3 seeems, so far at least, to behave and hasn't yet made the taskbar flicker. The systray-icons do get artefacts on-and-off but not as frequently as before. As for something not strictly related to plasma...some fonts look kinda "colored". That is, some parts of a given letter looked kinda orangy in kickoff (as just the first place I noticed it). It could of course be because of my modified .fonts.conf file but that doesn't explain why it worked using nvidia 177.82.

Anyway, in a few more revisions of both the driver and everything else I'm sure the kinks will be worked out.

Finally, just wanted to say a big thanks to you and the rest of the KDE devs! While I loved KDE 3.5.x before, I would never be able to go back to it after being spoiled by 4.1 and later!


OpenSUSE 11.4, 64-bit with KDE 4.6.4
Proud to be a member of KDE forums since 2008-Oct.
User avatar notmart
KDE Developer
Posts
95
Karma
0
OS
yeah, me too didn't see any of the classic taskbar corruptions with openoffice and mozillas
User avatar Mirko
Registered Member
Posts
14
Karma
0
OS
Works much better than the stable release, everything is smooth.
But I still have some annoying corruption on the battery icon in the tray. I can live with it.



 
Reply to topic

Bookmarks



Who is online

Registered users: alake, Baidu [Spider], Bing [Bot], boudewijn, eddiej, Essence of Orange, Exabot [Bot], garthecho, Google [Bot], google01103, GreatEmerald, Hans, jstaniek, ken300, koriun, mutlu, odysseus-art, parzt, rasyalarasati, sir_herrbatka, Sogatori, tadassu, TheraHedwig, Tuukka, Yahoo [Bot]