Reply to topic

Konqueror favicons again

User avatar KejPi
Registered Member
Posts
119
Karma
0
OS

Konqueror favicons again

Wed Nov 17, 2010 7:45 pm
Hi there,
after deleting a cashe I have some problems with favicons in Konqueror. The favicon is obviously loaded as it is chown in task bar byt not shown on toolbat bookmarks and in the URL input field. Please look at the picture below.

Do you have any idea what is wrong?

Image


KejPi, proud to be a member of KDE forums since 2008-Oct.
User avatar bcooksley
Administrator
Posts
19763
Karma
87
OS

Re: Konqueror favicons again

Thu Nov 18, 2010 6:35 am
Is visiting the websites and restarting Konqueror sufficient to clear this?


KDE Sysadmin
[img]http://forum.kde.org/content/bcooksley_sig.png[/img]
User avatar KejPi
Registered Member
Posts
119
Karma
0
OS

Re: Konqueror favicons again

Thu Nov 18, 2010 6:22 pm
bcooksley wrote:Is visiting the websites and restarting Konqueror sufficient to clear this?

No, it is not :-( The strange thing is that favicons are correctly downloaded in kdecashe-${USER}/favicons folder but not shown. I have also tried to update favicons from bookmark manager but without any efect.


KejPi, proud to be a member of KDE forums since 2008-Oct.
User avatar KejPi
Registered Member
Posts
119
Karma
0
OS

Re: Konqueror favicons again

Thu Nov 18, 2010 7:43 pm
Shihabvm wrote:Ya i also experienced this problem later.but now solved.

How did you solve it?


KejPi, proud to be a member of KDE forums since 2008-Oct.
User avatar bcooksley
Administrator
Posts
19763
Karma
87
OS

Re: Konqueror favicons again

Fri Nov 19, 2010 1:14 am
Hm, if you remove icon-cache.kcache from /var/tmp/kdecache-$USER/ outside KDE does the behaviour change?


KDE Sysadmin
[img]http://forum.kde.org/content/bcooksley_sig.png[/img]
User avatar KejPi
Registered Member
Posts
119
Karma
0
OS

Re: Konqueror favicons again  Topic is solved

Fri Nov 19, 2010 5:36 pm
Ok, I have solved it but I don§t know what was the rootcause unfortunately. I did following that finally made it working:

1. exited KDE
2. deleted kdecache, socket and tmp dirs
3. cleaned bookmarks.xml (deleted everyhing between <info>..</info>) + backup of bookmarks.xml
4. deleted .kde4/share/apps/konqueror
5. deleted .kde4/share/config/konq*
6. logged back to KDE
7. started konqueror
8. opened bookmarks editor and File -> Import -> bookmarks from KDE2/3 -> bookmarks.xml

And it works so far :-)

Thanks for your help!


KejPi, proud to be a member of KDE forums since 2008-Oct.

 
Reply to topic

Bookmarks



Who is online

Registered users: Baidu [Spider], Bing [Bot], blue_bullet, chackogp, claydoh, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], retrodll, richardben, Sogou [Bot], upbeko, YaCy [Bot]